Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lifestyle |
|

(P) Casa de Flori, mai mult decât un atelier de creație și design floral

În fiecare zi din ultimii cinci ani, Casa de Flori a însemnat în primul rând atelierul în care creativitatea a fost permanent inspirată de "comori fragile de culoare". Echipa și-a propus ca toate creațiile, fie buchete, aranjamente sau decorațiuni florale să aducă un zâmbet, să contribuie la o primă impresie deosebită sau să ofere o ambianță distinctă fiecărui eveniment. Au reușit acest lucru printr-un design personalizat, prin organizarea și implementarea în cele mai mici detalii a fiecărui eveniment sau amenajare ambientală.
011 pag Acasa - foto Despre noi

Noul look al site-ului casa.deflori.ro, acum regândit și pentru comenzi online, dezvăluie diversitatea proiectelor în care s-au implicat, de la evenimente private (deschiderea showroomului Volvo Excellence Cars sau lansarea produselor SunWave Pharma), la evenimente culturale, precum Jeunesses Musicales. De la atelierele corporate de relaxare și îndemânare (workshop CityBank sau GSK),  până la parteneriatele ONG (galele HOSPICE, ATCA) sau ateliere educaționale in școli si grădinițe.

Toate aceste acțiuni sunt definite sub umbrela  unei viziuni care se traduce prin redescoperirea emoțiilor în prezența creațiilor florale și a decorațiunilor handmade. Casa de Flori promovează pasiunea pentru artă și frumos în general și pentru design floral în mod special, iar clienții și partenerii s-au obișnuit întotdeauna să fie surprinși.

În același timp, Casa de Flori înseamnă mai mult decât designeri florali sau planificatori de evenimente premium, pentru că și-au propus să fie unul din driverii de creștere și maturitate a acestei noi industrii a florilor. Abordarea  față de serviciile de calitate se dorește a fi dintr-o perspectivă diferită și nouă pe piața locală. În primul rând, se raportează la principiile artei florale, fie occidentale în stil olandez, fie japoneze în stil Ikebana. Orice buchet sau decor este realizat în conformitate cu specificul florilor sau accesoriilor selectate, analizând cu atenție balanța vizuală și cromatica.

Serviciile sunt puse într-o lumină nouă, pornind de la principiile de bază ale oricărei afaceri orientate spre client, în care atenția la detalii, flexibilitatea, serviciile de prezentare, livrarea rapidă și soluțiile post-vânzare joacă un rol esențial. Au reușit acest lucru deoarece la nivel individual atât Diana, owner și designer floral, cât și restul echipei, au performat inițial în companii multinaționale, activând  în departamente de vânzări și marketing. Acum aplică consecvent principiile de bază în relațiile de afaceri și în special în relația cu clientul. Din acest punct de vedere, nu se retrag niciodata atunci când este nevoie să facă un pas în plus pentru toți cei care doresc să se bucure de creativitate, de originalitatea produselor și serviciilor oferite.

Sunt adepții inovării și sunt mândri de bijuteriile florale realizate manual, de accesoriile florale care au devenit strâns legate de brandul Casa de Flori. Pentru cei care au înțeles rolul ambianței florale în evenimentul lor, găsesc în Casa de Flori un ghid prietenos, care face o distincție clară prin detalii și bun gust. Toate acestea sunt completate de viziunea unei conduceri inspiraționale, a sincronizării echipei și a dorinței continue de a se pregăti în domeniul floral, dar și de a învăța din cele mai bune practici ale altor industrii creative.

Puteți să ii cunoașteți mai bine vizitându-i în atelierul lor din Naum Ramniceanu nr 28, Sector 1, București, scriindu-le prin mail pe comenzi@deflori.ro sau sunând la 0726 568865. Îi puteți provoca să onoreze comenzile online intrând pe  casa.deflori.ro/shop-online/. Au pornit de la pasiunea pentru arta florală și rămân entuziasmați de orice proiect nou. Veți fi plăcut surprinși de noile idei și soluții personalizate.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii