Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

(P) Casa de Flori – CREAȚIE. EMOȚIE. DISTINCȚIE.

Dorința de a redescoperi zâmbetul, autenticitatea și culoarea vieții reprezintă propulsorul fiecărei zile pentru Diana Marinaș, Floral Designer și owner Casa de Flori, atelierul de creație și design floral destinat evenimentelor premium. În mai puțin de 5 ani, Diana a reușit să redefinească, prin afacerea proprie, imaginea profesionalismului pentru această tânără industrie a aranjamentelor și decorațiunilor florale. Creativitatea, atenția la detalii și dedicarea continuă să asigure distincție oricărui eveniment organizat de Casa de Flori.
 aboneaza-te
Diana-Atelier

Pasiunea

Pasiunea pentru flori și aranjamente florale deosebite a apărut în mod firesc după ce, în 2010, am primit cadou de la soțul meu un voucher la un curs IKEBANA. Știa că am fost atrasă de cultura niponă încă din facultate, când am început să studiez limba japoneză și a văzut cu cât entuziasm exersam ORIGAMI, arta împăturirii hârtiei. Designeri sau profesori în arta florală occidentală din Olanda, Belgia, Anglia, SUA, Rusia sau Republica Moldova mi-au fost ghizi perfecți în dezvoltarea și definitivarea mea la un nivel superior atât din punct de vedere tehnic, cât și al înțelegerii specificului de business.

Rădăcinile

Am început businessul din dorința de a avea un program mai flexibil, de a reuși să petrec mai mult timp alături familie. Totul a început ca un hobby: pregăteam decorațiuni pentru evenimente sau pentru prieteni. Recunoașterea care a venit a fost mai mult decât încurajatoare și m-a impulsionat să pornesc pe noul drum.

Despre mine

Sunt licențiată ASE, în contabilitate și, înainte, de a iniția acest proiect personal de business, mi-am format viziunea managerială în companii multinaționale, unde am întâmpinat provocarea coordonării mai multor proiecte strategice de marketing. Totuși, noua experiență antreprenorială acumulată în prima linie, pas cu pas, în special cea din primii trei ani, a fost extrem de importantă pentru trecerea de la un nivel de hobby la un nivel de business profitabil. Îmi place tot ce este creativ, nou și amuzant. Îmi plac discuțiile cu oamenii și mă implic ori de câte ori am ocazia să ajut. Am și o pasiune mai exotică: saltul cu parașuta.

Nou pe piață

Împreună cu colegi și colaboratori, am învatat, în fiecare zi, să lucrăm în armonie și încredere, în acord cu tehnici și principii avansate de design, având în prim-plan clientul. Fie că sunt clienți pentru un simplu buchet, fie că sunt miri sau parteneri de organizare din corporații, ni-i dorim prieteni,  chiar după închiderea evenimentului sau primei achiziții. Ne-am propus să schimbăm percepția asupra calității unui serviciu oferit, printr-un mod foarte diferit față de multe alte experiențe precedente, corelate cu florile sau cu alt domeniu de activitate. Ne încearcă un sentiment aparte, un amestec de încântare, onorare și nostalgie, atunci când primii noștri clienți, care veneau la primul sediu, ne caută în continuare pentru decorarea unor evenimente sau pentru buchete aniversare.

Mândrie

Am asigurat o ambianță unică, personalizată pentru peste 350 de evenimente private și corporate. Multe companii, instituții, școli sau ONG uri ne-au testat profesionalismul, cu ocazia evenimentelor de lansare, galelor festive, conferințelor, spectacolelor, expozițiilor, atmosferei de birou și recepțiilor. Plantele selectate și atent tratate, dar și aranjamentele din birouri schimbate la fiecare început de săptămână (parte din abonamente), dau un altfel de start după revenirea din weekend. Am mai cuantificat livrări de peste 55000 de creații florale și am utilizat până acum peste 120000 de flori pentru evenimente. Desigur, aceste cifre nu ar însemna nimic fără aprecierile primite de la clienți, unele la fel de emoționante cât și motivante, în acord cu viziunea noastră.

Nou

Suntem un business care crește de la an la an, prin acumulare de experiență și expertiză, în organizarea unor evenimente foarte sofisticate, cu tematici dintre cele mai provocatoare, dar și prin interacțiunea cu cele mai bune practici din alte industrii. Păstrăm dragostea pentru buchete și aranjamentele aniversare și le livram cu mare drag, acum și în urma comenzilor online, primite direct pe noul site casa.deflori.ro.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii