FacebookTwitterLinkedIn

Pentru aceşti români muncitori, angajatorii investesc bugete considerabile în proiecte prin care se implică în viața echilibrată a angajaților lor, îmbunătăţind astfel atmosfera la locul de muncă, sub umbrela conceptului work-life-balance.

Începând din 2011, aceste proiecte au fost premiate în cadrul Galei organizate de Dynamic HR, companie de training, team building și coaching, care este pe piața de training din România de peste 12 ani.

Cea de-a V-a ediţia a Galei companiilor implicate în viață echilibrată a angajaților va avea loc pe 3 martie 2016, iar înscrierile se pot face la office@dynamichr.ro sau la numărul de telefon 0724.088.400. Gala este organizată alături de V+O Communication, și susținută de MedLife și Learning Network. Printre companiile deja înscrise se numără: Cetelem, cu proiectul Implică-te cu pasiune fără tensiune!, Up România, cu proiectul Punem suflet, zi de zi, în pasiunile noastre!, Electronic Arts România, cu proiectele rEAd și Women in gaming, Endava, cu proiectul People Development Project, Holcim, cu proiectul Salut, viață sănătoasă!, HP, cu proiectul Program Wellness, MedLife, cu proiectul Clubul Medlife, Medicover, ROHE România, cu proiectul Stare de bine la birou, Telus International, cu proiectul Telus Days of Giving, Orange România.

„Am avut zeci de înscrieri, în fiecare dintre ediţiile trecute, de proiecte inovative şi foarte frumoase, care au generat un impact pozitiv real în companiile care le-au implementat. Este o demonstraţie a interesului arătat de mediul de afaceri faţă de sănătatea emoţională a angajaţilor lor”, a declarat Simona Nicolaescu, business owner Dynamic HR.

„Managerii şi proprietarii de companii s-au convins că productivitatea echipei creşte odată cu gradul de fericire iar această creştere trebuie susţinută de la cel mai înalt nivel”, spune Simona Nicolaescu.

Gala companiilor implicate în viață echilibrată a angajaților este un prilej perfect pentru un schimb de experienţă şi contact cu alte abordări ale proiectelor companiilor înscrise, pentru că evenimentul este construit astfel încât fiecare companie vine și își prezintă proiectul implementat. Aici puteți urmări Agenda Galei Work-Life Balance, ediția a V-a.