Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

(P) Canon sprijină antreprenorii din România aflați la început de drum

Un început de business presupune multe provocări şi obstacole, iar Canon susține planurile antreprenorilor prin promoţia Cashback, ajutându-i să dedice timp activităților cu adevărat  importante pentru afacerile lor.
Soho_960

În ultimii ani s-a înregistrat o creştere substanţială a numărului de întreprinderi nou-înfiinţate în România. Pentru a avea succes, un antreprenor ar trebui să se concentreze pe planurile sale și să poată trece peste toate obstacolele ce pot apărea pe parcurs, mai ales în cazul afacerilor nou demarate. Ca susținător activ al ideilor de afaceri eficiente, Canon vine în sprijinul antreprenorilor și freelancerilor cu echipamente  pentru imprimarea, scanarea și managementul documentelor, dedicate segmentului de companii mici și mijlocii.

De aceea, în perioada 1 martie – 30 iunie 2016 are loc promoția „Canon Cashback plus 3 ani garanție”, ce vine cu multiple avantaje pentru cumpărători. Persoanele care vor achiziționa un produs Canon aflat în promoție, vor primi înapoi o sumă de bani, plus o garanție extinsă cu o durată de 3 ani.  Sumele alocate fiecărui produs sunt disponibile pe site-ul oficial al campaniei http://www.canon.ro/officewarrantypromotion/, banii, reprezentând sumele de cashback, urmând a fi virați cumpărătorilor direct în contul lor bancar. Valoarea sumei returnate este cuprinsă între 90 și 270 RON, în funcție de produsul Canon achiziționat.

Pentru a beneficia de aceste avantaje, este nevoie de respectarea câtorva pași simpli : după achiziționarea unui produs Canon aflat în promoție, participantul trebuie să acceseze link-ul http://www.canon.ro/officewarrantypromotion/, să se înregistreze on-line și să completeze numărul de serie al produsului, să scaneze și săîncarce o copie a facturii sau a bonului fiscal, unde să fie menționate denumirile produselor achiziționate și o fotografie a codului de produs și a codului EAN, aflate pe cutia produsului, în formularul de solicitare on-line. În urma înregistrării, participantul va primi un mail de confirmare. În cazul în care acest mail nu este primit, înregistrarea nu este validă.

Valoarea de Cashback aferentă produsului Canon achiziționat se va returna doar prin transfer bancar, în contul menţionat de participant în formularul de înregistrare de pe site. Termenul limită de înscriere este până pe data de 30.06.2016.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii