Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

(P) Canon EOS R5 – aparatul foto care surprinde viitorul

Fotografia este unul dintre domeniile în care viteza de reacție este crucială, de cele mai multe ori. Cadrul perfect apare de nicăieri și dispare niciunde într-o fracțiune de secundă. Cu siguranță ai remarcat asta de-a lungul sesiunilor foto pe care le-ai avut în trecut și mereu ai simțit că e loc de mai bine. Reflexele tale de fotograf au, însă, nevoie și de un dispozitiv pe măsură, iar Canon EOS R5 este aparatul foto pe care îl cauți.
Canon EOS R5 (fata)

Viteză de reacție de neegalat

EOS R5, aparat mirrorless full-frame este ideal pentru mediile în care viteza de reacție reprezintă un factor esențial pentru activitatea desfășurată. Poate că ești fotograf de nuntă sau pasionat de animalele sălbatice, sau poate că ești un împătimit al sporturilor. Oriunde te-ai afla, trebuie să fii sigur nu doar pe tine, cât și pe aparatul tău. Ca să surprinzi acțiunea cât mai bine, indiferent de viteza cu care se desfășoară aceasta, ai nevoie de un aparat capabil să lucreze impecabil, chiar și când timpul e limitat.

Iar, pentru că vorbim de viteză, e bine să menționăm viteza de fotografiere a lui Canon EOS R5. Dacă te bazezi pe obturatorul mecanic, poți surprinde 12 cadre pe secundă, iar dacă vrei să folosești obturatorul electronic, poți ajunge la 20 de cadre surprinse într-o secundă. Astfel, poți fi sigur că ai de unde alege imaginea perfectă pentru proiectul tău.

Stabilizare optică pentru imagini impecabile

Ce te faci, însă, dacă ți-a tremurat mâna pe aparat când ai surprins acel cadru? Tuturor ni se întâmplă, chiar și celor mai experimentați fotografi. Canon EOS R5 îți vine în ajutor și în această privință, datorită noului sistem intern de stabilizare a imaginii recent dezvoltat de companie. Acesta funcționează în combinație cu sistemul de stabilizare a obiectivului, asigurându-se că, indiferent de situație, fotografiile și filmările sunt realizate la cea mai bună calitate.

Filmare 8K, de acum și pe aparatul tău foto

Am adus și filmările în ecuație, asta pentru că noul EOS R5 se descurcă impecabil și la acest capitol. Au trecut vremurile în care un aparat dedicat fotografiei n-ar fi fost recomandat și pentru filmări. Noul aparat Canon nu doar că filmează la fel de bine pe cât fotografiază, dar o face și la cele mai înalte standarde de rezoluție.

Până nu demult, standardul 8K era rezervat camerelor video profesionale și, în general, disponibil destul de rar sub formă de conținut final pentru utilizatori. Canon EOS R5 îți aduce posibilitatea de filmare 8K în diverse scenarii. Astfel, vei putea da o nouă formă proiectelor tale, surprinzând acțiunea nu doar în cadre statice, ci și în mișcare, la cea mai înaltă rezoluție.

Richard Shepherd, Canon Pro Product Marketing Senior Manager, afirmă: “Suntem încrezători că EOS R5 va revoluționa piața globală de echipamente mirrorless și ne bucurăm că realizatorii de conținut foto și video vor avea posibilitatea să lucreze folosind noul nostru echipament remarcabil.

Acest model reconfirmă atenția pe care o acordăm echipamentelor mirrorless și nevoii de a garanta viitorul fotografiei și al filmelor. Am lansat inovatorul Sistem EOS R în Septembrie 2018 împreună cu o serie de obiective RF, alături de modelul EOS R, urmat la scurt timp de mai multe obiective RF, EOS RP şi EOS Ra. EOS R5 va deveni noul model Canon mirrorless de referință, oferind imagini și capturi video de calitate excepțională.”

În era digitală, livrarea rapidă a conținutului creat este cel puțin la fel de importantă ca acesta. Cu ajutorul lui Canon EOS R5 poți încărca automat fișiere pe platforma în cloud image.canon. De acolo, mai departe, poți vizualiza și transfera pe alte dispozitive fotografiile sau filmările efectuate. În plus, aparatul foto are și două sloturi de card, pentru confort sporit în timpul utilizării.

Un obiectiv pe măsura aparatului

Nu în ultimul rând, pentru un aparat foto excelent ai nevoie și de un obiectiv potrivit. Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM îți oferă distanță de focalizare versatilă, o greutate redusă pentru portabilitate sporită, dar și o viteză de lucru excelentă. Obiectivul beneficiază de un strat de protecție Canon Super Spectra Coating și folosește propriul profil de date pentru corectarea DLO pentru obiectiv. Astfel, cu ajutorul lui EOS R5, alături de RF 24-105mm F4-7.1 IS STM, poți surprinde imagini și videoclipuri incredibile de la momentul declanșării, fără să mai fie nevoie de retușări ulterioare semnificative.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii