Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

(P) Camera de Comerţ şi Industrie a României a finalizat clasamentul companiilor incluse în Topul Naţional al Firmelor, ediţia 2015

La ediţia din această toamnă s-au clasat pe locul I un număr de 941 de firme, care vor primi Premiul Naţional, în timp ce 815 companii au ajuns pe locul II si 734 de companii pe locul III. Primele trei locuri însumează o cifră de afaceri de 87 mld. Euro.
tnf_nov

Ca urmare a rezultatelor economice obţinute în decursul anului 2014, s-au calificat în Topul Naţional 602 firme care activează în cercetare, dezvoltare şi high-tech; 2.424 de companii industriale; 359 de firme din domeniul agricultură, silvicultură și pescuit; 269 de firme de construcţii; 2.035 din sectorul serviciilor şi 941 din comerţ-turism.

Câștigătorii din economia românească vor fi premiați în cadrul unei gale, care va fi organizată la Romexpo, în data de 5 noiembrie. La eveniment sunt aşteptaţi peste 800 de invitaţi – companii, reprezentanți ai autorităților, ai Corpului Diplomatic şi mass-media.

Topul Naţional al Firmelor este singurul clasament al operatorilor economici care are la bază o metodologie unică, complexă şi unitară la nivel naţional, axată pe indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat. Metodologia este implementată de Camerele de Comerţ din toate judeţele ţării, în beneficiul comunității de afaceri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii