FacebookTwitterLinkedIn

Ca să nu mai cumperi, pentru al treilea an la rând, clasicii butoni sau setul acela de vin scump, ți-am pregătit niște idei originale, care îi vor încânta cu siguranță, oricât ar fi de pretențioși!

Huawei P9 Blue

Cum poți spune “Mulțumesc!” mai frumos decât oferind ediția de Sărbători a unuia din cele mai populare smartphone-uri ale acestui an? Oferă-le un Huawei P9 Blue, varianta de Sărbători a popularului model proiectat în colaborare cu Leica, Huawei P9.

Având o culoare specială, un albastru metalizat inspirat din curentul pop art al anilor 60’, telefonul este potrivit deopotrivă pentru femei și bărbați, remarcându-se prin eleganța construcției, cât și prin finisajele premium.

În plus, sistemul dual-camera, integrat în telefon, surprinde imagini la adevarata lor intensitate datorită senzorului RGB, și detalii clare datorită senzorului monocrom. Ce înseamnă asta? Că fiecare fotografie de Sărbători, realizată cu Huawei P9 Blue, va fi gata de pus în ramă.

Horoscop personalizat pentru 2017

Acest cadou va intra cu ușurință în categoria cadourilor trăznite, pe care nu le-au mai primit până acum și, în plus, are avantajul ca va fi consultat constant. Mai simplu spus: te vor ține minte tot anul!

Sfatul nostru? Vorbește însă cu un astrolog de profesie, ca să fii sigur că predicțiile pentru anul ce vine pot fi demne de încredere!

Ziarul viitorului

Ce le-ar placea să li se întâmple în 2017? Fie că își doresc să își dubleze cifra de afaceri sau să angajeze încă 50 de specialiști, livrează-le veștile bune înaintea tuturor! Pregătește-le layout-ul publicației de business preferate, în care vor fi inserate însă știrile pe care și-ar dori să le citească anul viitor! Vor fi surprinși să vadă că știi ce își doresc și vor păstra cu siguranță ineditul exemplar. Totuși, poți completa cadoul cu ceva util, ca de exemplu: un abonament pentru tot anul la Forbes.