FacebookTwitterLinkedIn

Evenimentul este gazduit de  Loft – Metropolis Center Aripa de Vest, corp A si se va bucura de extraordinara colaborare a artistilor Madalina Pasol, Nicolae Voiculet, New Levites, Graziella, Dorina Vasilashko, Dalma, Sergiu Teslaru, Trupa de dans irlandez Irish Way, Magicianul Verdini si Tangopasion.Asadar, vom avea momente de tango argentinian, dans irlandez, magie si momente muzicale de exceptie.

Obiectivele evenimentului sunt inca de la prima editie, promovarea si recunoasterea valorilor romanesti si intrajutorarea celor defavorizati din punct de vedere social si material.

Anul acesta vor fi premiate 14 femei din diferite industrii, premiile fiind dupa cum urmeaza:

–          Actorul anului

–          Cea mai buna femeie de afaceri din provincie

–          Cea mai buna investitie

–          Cel mai bun fundraiser

–          Cel mai bun promotor cultural

–          Cel mai indraznet start-up

–          Educatie

–          Inovatie & Cercetare

–          Jurnalistul anului

–          Leader-ul ONG al anului

–          Medicul anului

–          Publicatia anului

–          Reporterul anului

–          Sportivul anului

In aceasta editie se vor mai acorda doua premii speciale care sunt inafara competitiei. Tycoon Communication anticipeaza ca anul acesta, doua dintre premii pleaca in Diaspora catre doua romance extraordinare, respectiv premiile ‚’Cel mai indraznet start-up’’care merge la Londra si ‚’Actorul anului’’care merge la Roma. In cadrul evenimentului va fi realizat un book de catre doi cunoscuti fotografi din Roma.Acestia fac parte dintr-un proiect al Ambasadei Romane din Roma, proiect care vizeaza promovarea valorilor romanesti in peninsula italica, proiectul urmand a fie lansat de catre Ambasada in primavara acestui an.

Beneficiarii acestei editii sunt doi adolescenti, pacienti ai Prof.Dr Gheorghe Burnei de la Spitalul Marie Curie si elevi ai Centrului Educational Sfanta Faustina din Bucuresti, acestia fiind suferinzi  de osteosarcom.Unul dintre acestia este Stefan Ionut Tiru din Focsani care a trecut prin aproximativ 70 de operatii si anestezii. In 2012 cand i-a fost diagnosticata maladia, Stefan a declarat presei: “Nu a fost greu să încetez să visez la 17 ani, am încetat și gata. Tatăl meu ar vrea să vândă casa, dar casele oamenilor săraci nu au nicio valoare. Am crescut într-o clipă. Timpul de a realiza semnificația termenului CANCER și am devenit adult. În modul ăsta nu te mai gândești cum trebuie să te îmbraci pentru a merge la școală și încetezi să-ți mai faci griji pentru tatăl tău care, cu 900 lei, trebuie să întrețină o soție și doi copii. Ceea ce te îngrijorează este dacă vei supraviețui, văzând că ai și nefericirea de a te fi născut într-o țară săracă. Am încetat să visez pe data de 2 august 2012’’Sursa: Monitorul de Vrancea.

Acest eveniment va incheia totodata, campania initiata in decembrie trecut ‚’Daruieste o speranta!’’ care are ca scop sensibilizarea societatii civile si a institutiilor de stat si private in vederea sustinerii Centrului Educational Sfanta Faustina.In acest centru sunt educati copii si adolescenti suferinzi de maladii foarte grave si este singurul de asemenea natura din Bucuresti, institutia putind fi un model pentru societatea civila.

Va fi o serata de gala eleganta cu foarte multe surprize din partea organizatorilor si toate acestea facand fapte bune!

Banii stransi la evenimenti vor fi utilizati pentru achitarea a doua endoproteze pentru cei doi adolescenti.

Evenimentul este organizat cu sprijinul: Loft – Partener principal, Laura Hincu Exclusive Fashion Design, Grand Hotel Continental, Men’s Square, Suotean Jewelry, Musette, Atelier Danessa, SoftExpert Mobility, Nikon, Vinarte, Erebus Opel, Asociatia Nationala a Antreprenorilor, CabinaFoto, Institutul de Arte, Alina Dobranici Hair Stylist, Metamorphosis Style, Ioana Cristea Make-up Artist, Alizee Fleurs, Domeniile Samburesti, Leonidas, Academia de Sanatate, Desfataria, Redd’s, Alice Design, Aqua Carpatica, Santal, Galbani, President, La Dorna, Ocean Fish,Premium Drinks, Romania TV, Orasul Meu, PRwave, Forbes, Forbes Life, Revista Bulevard, Autentici.ro, Calendarul Magic, ItsyBitsy FM, Centrul de Presa si Radio Romania Bucuresti FM.

Amfitrioni ai seratei: Gabriella Pascaru Bisi & Cristian Nicolae

Biletul de intrare este donatia. Pentru o buna desfasurare a evenimentului oaspetii sunt rugati sa ajunga cu 15 minute mai devreme.

Pentru informatii suplimentare, va stam la dispozitie:

agency@tycooncommunication.com

0721 640 384

Despre Tycoon Communication – este o agentie de publicitate, evenimente speciale si training de comunicare.

Despre She Business – She Business este un club de afaceri elitist care se adreseaza femeilor. Promoveaza excelenta si valorile romanesti din mediul de afaceri si este implicat in proiecte culturale si sociale.