Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

(P) Borsec, mai mult decât un brand, un Superbrand

Statutul de Superbrand a fost acordat în urma studiului de piață realizat de Superbrands România cu sprijinul IPSOS, pe un eșantion de 1.500 de consumatori, luând în calcul criterii precum Calitate, Încredere și Diferențiere pe piață.
Borsec 0,5 plata cu stropi

Potrivit studiului, Borsec se bucură de un nivel de awareness excepțional, de peste 90% și este lider în categoria Ape minerale, menținându-și poziția în toate edițiile Consumer Superbrands desfășurate de către Superbrands România.

1_A_BLUE_STAMP_2015_PANTONE_AND_CMYK.cdr

Lista inițială de cercetare a fost formată din aproape 1.500 de branduri, românești sau străine, care activează pe piața din România, împărțite în mai mult de 50 de sectoare de business.Această listă a intrat în evaluarea Consiliului Superbrands format anul acesta din 23 de membri, experți în management, marketing, comunicare și branding. După evaluarea  Consiliului Superbrands, ce a avut la bază criteriile calitate, încredere și diferențiere pe piață,a rezultat o listă de 593 de branduri care au fost incluse în cercetarea în rândul consumatorilor, eșantionul fiind reprezentat de 1.500 de persoane din mediul urban. După această etapă a cercetării, au fost validate de consumatorii români drept Superbrands 300 de branduri. Borsec este cel mai titrat brand de apă minerală naturală din România, sărbătorind anul acesta 210 de îmbuteliere industrială, de tradiție și prestigiu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii