Cautare
, Staff

Gadget |
|

(P) Bluetooth speaker-ul – un gadget în top 10

Boxele portabile sau bluetooth speaker-ul sunt unele dintre accesoriile a căror popularitate a explodat în ultimii trei-patru ani, tot mai mulți utilizatori alegând un astfel de produs pentru a asculta muzica redată de telefon sau tabletă.
 aboneaza-te
Picture1

Prin urmare, gama de produse este extrem de diversă. Boxele portabile apar în toate topurile internaționale de specialitate pe primele locuri, de aceea a devenit un produs foarte căutat și utilizat. Fiind un gadget foarte personal, îl vom regăsi cu siguranță în contexte de zi cu zi, la birou, în team-buiding-uri, în timpul liber, la picnic, în vacanță sau chiar la sala de sport.

De ce un bluetooth speaker?

Muzica este o componentă importantă a societății umane, deci nu este de mirare că sistemele audio portabile au apărut încă de pe vremea când radioul era principală sursă de redare. Boxele portabile au devenit importante abia acum zece ani, când a început să devină destul de clar că utilizatorii se îndepărtează ușor de vechile surse de redare precum radio, casetă sau Audio-CD și au nevoie doar de un difuzor pentru a putea reda conținutul stocat pe un player MP3, un telefon sau o tabletă.

Producătorii s-au văzut astfel puși în fața unei piețe din ce în ce mai mari, mai diversificate și mai pretențioase, iar ofertele de boxe portabile au explodat și cuprind acum de la modele compacte și ieftine până la modele pretențioase și scumpe. Alegerea unei boxe portabile nu este însă întotdeauna simplă, o achiziție modestă putându-ne pune în fața unui produs cu fidelitate scăzută, în timp ce una prea costisitoare putându-se dovedi inutilă.

Atunci când alegeți o boxă portabilă, trebuie să vă gândiți în primul rând la cele patru mari criterii de bază: calitatea redării, conectivitatea, autonomia și construcția.

Dimensiuni mici, sunet puternic

Oricine se poate bucura de acest accesoriu audio care le va permite o audiție muzicală neîntreruptă, la maxim, de până la 2 ore, indiferent de locul în care se află. Spre exemplu, pentru a destinde atmosfera în activitățile de team-building sau pentru a realiza un conf-call cu partenerii de business, angajații se pot bucura de sunetul acestei boxe cu un difuzor încorporat de 3W.

O dată cu începerea sezonului de maratoane sau sporturi în aer liber, aceste boxe sunt ideale în campanii sau evenimente outdoor care încurajează clienții sau angajații să facă mișcare.

Bluetooth speaker-ul este o boxă cu un sunet excepțional și un design pe masura. Corpul difuzorului este acoperit cu un material textil și ABS, ceea ce conferă un aspect plăcut. Gândite pentru a fi utilizate împreună cu un telefon sau o tabletă, boxele portabile folosesc accesibilul și omniprezentul protocolul Bluetooth pentru interconectare. Acest protocol are o arie de funcționare de aproximativ 10m. Volumul poate fi controlat din boxă, fara a atinge telefonul.

Mai multe detalii despre întreaga gamă de boxe portabile : www.chillideas.ro / ideas@chillideas.ro

Echipa Chilli Ideas este preocupată în permanență să ofere cele mai noi, utile și de impact obiecte promoționale corporate, iar pentru aceasta investește în permanență în certificări și parteneriate cu furnizori de încredere din toate colțurile lumii. Chilli Ideas oferă o viziune absolut inovatoare asupra modalității în care ar trebui să se investească în domeniul promoționalelor, iar atingerea obiectivelor, optimizarea randamentului de investiții se întâmplă în contexul responsabilității sociale.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii