FacebookTwitterLinkedIn

Fast forward 20 și ceva de ani am deschis nu o cofetărie, ci un laborator artizanal pe comandă, care propune torturi, prăjituri și deserturi contemporane, lucrate manual din ingrediente proaspete și sănătoase, ca alternativă la produsele de cofetărie clasică sau modern de piață.

Scopul nostru este de a readuce gustul real al prăjiturilor, plăcintelor și tartelor, de a le elibera de înlocuitori și amelioratori și a le îmbrăca în haine de gală, nu în capot de casă homemade sau uniformă de cofetărie globalizată.

Facem cu alte cuvinte pentru alții, pe comandă, ca și cum am face pentru noi și musafirii noștri.

Laboratorul nostru este acum teatru de operațiuni al războaielor crâncene duse de ganache-ul viteaz contra feciorelnicei vanilii de Madagascar, teren de joacă pentru cupcakes zglobii, loc de dospit aluaturi pufoase, spațiu de manevră pentru plăcinte planturoase și casă bunănpentru brioșe respectabile și biscuiți holtei.

Suntem Adriana Sohodoleanu si Roxana Ioniță, surori și asociate și știm că prăjiturile noastre povestesc mai bine pe limba lor ceea ce noi am încercat să spunem în atâtea cuvinte.

Pentru povestea noastră pe larg, te rugăm să ne contactezi la 0722 556 714 sau office@biscuit.ro