Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

(P) Biscuit.ro sau o istorie a zaharului in familie

Pe la 12, respectiv 8 ani eu și sora mea ne doream ca mama să lucreze la cofetărie. Era pe vremea când cheltuiam banii de buzunar în cofetării și, slavă Domnului, pe Bulevardul 1 Mai de atunci nu duceai lipsă de locuri în care să faci carii sau diabet, depinde care apărea primul.  Între școală și casă număram nu mai puțin de patru cofetării, toate plasate strategic în drum, la mai puțin de 3 minute depărtare una de cealaltă...
 aboneaza-te

Fast forward 20 și ceva de ani am deschis nu o cofetărie, ci un laborator artizanal pe comandă, care propune torturi, prăjituri și deserturi contemporane, lucrate manual din ingrediente proaspete și sănătoase, ca alternativă la produsele de cofetărie clasică sau modern de piață.

Scopul nostru este de a readuce gustul real al prăjiturilor, plăcintelor și tartelor, de a le elibera de înlocuitori și amelioratori și a le îmbrăca în haine de gală, nu în capot de casă homemade sau uniformă de cofetărie globalizată.

Facem cu alte cuvinte pentru alții, pe comandă, ca și cum am face pentru noi și musafirii noștri.

Laboratorul nostru este acum teatru de operațiuni al războaielor crâncene duse de ganache-ul viteaz contra feciorelnicei vanilii de Madagascar, teren de joacă pentru cupcakes zglobii, loc de dospit aluaturi pufoase, spațiu de manevră pentru plăcinte planturoase și casă bunănpentru brioșe respectabile și biscuiți holtei.

Suntem Adriana Sohodoleanu si Roxana Ioniță, surori și asociate și știm că prăjiturile noastre povestesc mai bine pe limba lor ceea ce noi am încercat să spunem în atâtea cuvinte.

Pentru povestea noastră pe larg, te rugăm să ne contactezi la 0722 556 714 sau office@biscuit.ro

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii