Cautare
, Contributor

Shopping |
|

(P) Bebeluși gata de distracție în grădină!

Să schimbi scutecul celui mic poate fi o adevărată provocare chiar și atunci când sunteți amândoi acasă, în mediul bebelușului tău. Și dacă momentul te mai prinde și în curte, un nou tărâm gata de explorat pentru micuț, lucrurile devin și mai complicate. Pentru tine și cel mic, Pampers a creat Pampers Pants – ușor de pus și de schimbat, chiar și atunci când vă jucați împreună, în aer liber.    
 aboneaza-te
378779_Front.pdf

Vrei ca micuțul tău să crească pe cât posibil în aer liber? Atunci sigur îți dorești să îl înveți încă de la vârste fragede cum să crească și să aibă grijă de plante, flori, fructe și legume, ca să se poată bucura pe deplin de natură și toate lucrurile pe care ni le oferă. Așa că, pune ustensilele de grădinărit în coș, ia-l pe cel mic și haideți afară în grădină, unde vă puteți distra și învăța lucruri noi, de sezon.

Cand urmează să vă distrați în aer liber, este important ca bebelușul tău să aibă pielea uscată și protejată, ca nimic să nu vă împiedice să vă bucurați de clipele minunate petrecute împreună. Pampers are soluția perfectă – Pampers Pants pentru micuții cu vârste de peste 6 luni, scutecele-chiloțel cu 3 canale absorbante, care oferă până la 12 ore de protecție împotriva umezelii și care îi permit celui mic să se miște liber și să se simtă confortabil.

Odată cu sezonul grădinăritului, se apropie și vremea caldă, numai bună de bălăceală! Pampers este gata de vară, mare și piscină – noul scutec Pampers Splashers, ușor de pus și schimbat, se fixează perfect, exact ca un costum de baie, și oferă bebelușului protecție împotriva umezelii.

De acum, tu și micuțul tău vă puteți juca fără griji, oriunde – totul este mai ușor cu Pampers Pants, scutecul-chiloțel care se pune dintr-o singură mișcare, chiar și atunci când bebe merge de-a bușilea sau stă în picioare! Bebe se va simți confortabil Pampers Pants – banda elastică a scutecului – chiloțel oferă fixare perfectă, flexibilitate și confort, indiferent de activitățile celui mic. Pampers Pants este ajutorul de nădejde atunci când micuțul tău începe să descopere lumea din jurul lui.

Cu Pampers Pants bebelușii cu vârsta de peste 6 luni pot să se joace și să exploreze, iar pielea lor va fi uscată, curată și protejată.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii