Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Cariere |
|

(P) B-Fair by Femei în Afaceri, primul târg dedicat femeilor în afaceri din România

Pe 14 şi 15 noiembrie 2014, la Bucureşti, va avea loc B-Fair by Femei în Afaceri, târgul de business al acestei toamne, dedicat femeilor din mediul de afaceri din România.
B-Fair by Femei in Afaceri

Aflat la prima ediţie, B-Fair vine în întâmpinarea femeilor din mediul de business, antreprenoare sau specialiste într-un domeniu de activitate şi aduce, în spaţiul elegant din Maison 13, business-uri dedicate lor, cu produse şi servicii menite să le ajute în desfăşurarea activităţii, în dezvoltarea afacerilor sau în promovarea carierei, în atingerea echilibrului între muncă şi timp liber.

Pe lângă vânzare directă şi consultanţă, târgul îşi propune să faciliteze crearea de noi relaţii de business, colaborări şi parteneriate, contacte cu furnizori, firme de fiscalitate, audit, contabilitate, soluţii informatice, case de avocatură şi multe altele.

Participanţii vor beneficia de ofertele şi discounturile expozanţilor, de consultanţă şi de informaţii cu privire la cele mai potrivite produse şi servicii, iar doamnele vor putea beneficia de o reducere specială la membershipul Femei în Afaceri.

La târg vor participa antreprenoare, femei din middle şi top management şi specialiste în diverse domenii de activitate, expozanţii putând astfel să-şi prezinte în mod direct produsele şi serviciile dedicate acestora, să afle feedback-ul lor imediat şi insight-uri cu privire la cerinţele şi nevoile lor.

Companiile prezente la eveniment îşi vor prezenta produsele şi serviciile, putând în acelaşi timp să ofere informaţii suplimentare, consultanţă, pachete personalizate şi discounturi pentru participanţi.

În cadrul târgului, participantele vor avea posibilitatea de a discuta cu un consultant Femei în Afaceri, care le va oferi toate informaţiile necesare despre Femei în Afaceri, despre posibilităţile de colaborare şi despre beneficiile membrelor FIA.

În plus, acestea vor avea posibilitatea de a deveni membre pe loc, beneficiind astfel de un discount special la preţul membershipului.

Târgul B-Fair se va desfăşura pe 14 şi 15 noiembrie 2014, între orele 11:00 si 19:00, la Maison 13, iar intrarea publicului la eveniment este liberă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii