Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lifestyle |
|

(P) Argentinian Dinner & Tango de Ziua Naţională a Argentinei

De Ziua Naţională a Argentinei, Novotel alături de partenerii săi, Daily Traveller şi Mauve Ideas, sub înaltul patronaj al Ambasadei Republicii Argentina în România, vă invită duminică 24 mai, de la ora 18.00, la o seară argentiniană autentică.
argentinian dinner

Vom recrea la Bucureşti atmosfera din restaurantele din Buenos Aires prin muzică live, un spectacol de tango şi delicatese specific argentiniene.

Spectacolul muzical va fi asigurat de Jezebel, o cunoscută artistă din România şi argentinianul Mariano Castro, pianistul trupei Narcontango care a fost pȃnă acum nominalizată de două ori la Premiile Latin Grammy. Lor li se vor alătura, într-un show plin de pasiune, dansatorii de tango Korina Petrescu şi Laurenţiu Lungianu.

Vă aşteptăm cu un meniu bufet cu specialităţi argentiniene: empanadas (plăcinte cu carne de vită şi legume), friptură de vită argentiniană, media lunas şi dulce de leche, totul stropit cu unele dintre cele mai cunoscute vinuri argentiniene oferite de Selecciona Hub. Tot în cadrul evenimentului, veţi putea afla şi povestea acestor vinuri nobile, direct de la distribuitor. Atmosfera va fi completată de o serie de imagini din Buenos Aires care vor fi proiectate pe parcursul evenimentului.

Duminică, 24 mai 2015, între orele 18:00-22:00, Sala Paris, Novotel (225 Lei/persoană(taxe incluse))

Parcare subterană gratuită.

Rezervări la: H5558@accor.com sau 021/3088530

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii