Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

(P) Antreprenorii români își extind afacerile în Europa

Afacerile din România pot accesa mai ușor piețele europene prin intermediul unui program de scalare internațională desfășurat de Impact Hub București împreună cu alte 7 Impact Hub-uri partenere din Europa.
Extinde-afacerea-Impact-Hub-Bucharest-Forbes

Astfel, cei ce se vor înscrie și vor fi selectați în program vor putea să aleagă o piață optimă dintre Austria, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Spania sau Suedia pentru a-și extinde afacerea beneficiind de sprijinul Impact Hub București și al partenerilor acestora.

Antreprenorilor participanți le vor fi evaluate modelele de afaceri și vor primi consultanță în optimizarea acestora pentru piața internațională aleasă.

Prima fază a programului presupune sesiuni de training pe teme precum

  • proprietatea intelectuală,
  • taxe și fiscalitate,
  • juridic,
  • resurse umane,
  • marketing și PR.

Faza a doua se va concentra pe identificarea acelor informații de piață și contacte locale relevante fiecărei afaceri, iar în ultima etapă vor fi elaborate planurile concrete de abordare a noilor piețe.

Suntem implicați în acest program alături de alte 7 Hub-uri membre ale rețelei Impact Hub, astfel că în plus față de perioadă de evaluare și training locală, le putem oferi antreprenorilor participanți contacte relevante în piețele țintă, mentorat dar și suport logistic întrucât fiecare Impact Hub include și un spațiu de co-working” a declarat Lucian Grămescu, Incubation Manager în cadrul Impact Hub București

La Impact Hub Scaling Program se pot înscrie până pe 11 septembrie, afaceri din România care au un model de afacere dovedit funcțional pe piața locală și care caută noi opțiuni de dezvoltare a afacerii. Întrucât costurile programului sunt acoperite de parteneri precum J.P. Morgan, Stavros Niarchos Foundation, Fondazione CRT și Fondazione Cariplo, participarea antreprenorilor este gratuită.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii