Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

(P) Antreprenoriatul și provocările care pot apărea pe parcurs

Din ce în ce mai mulți români își deschid o afacere a lor și pun umărul la economia locală și progresul țării. Numărul antreprenorilor români se înmulțește pe zi ce trece, ia antreprenoriatul devine o atracție și în rândul celor tineri. 2 din 10 tineri cu vârste între 18 și 24 de ani vor să devină antreprenori, conform unui studiu realizat de GfK România.
SOHO_cashback_300x600_RO

Să fii pe cont propriu poate fi extrem de greu, poate fi chiar un risc. Antreprenorii sunt oameni curajoși care își pun toată pasiunea în ceva ce cred, în ceva ce știu să facă foarte bine, iar Canon susține oamenii care au curaj să se dedice ideilor care îi țin noaptea treji.

În 2017, un studiu realizat de compania de consultanţă CTIR Group a scos la iveală 92% din oamenii de afaceri care au trecut printr-un eşec se retrag din antreprenoriat, considerând pierderea ca „o sentinţă pe viaţă”.

“Aproape jumătate dintre companiile româneşti cu impact real în economie se confruntă cu o stare de dificultate, tendinţă menţinută în ultimii patru ani”, arată studiul, care a fost realizat în 2017, luând în calcul 640.000 societăţi. Acesta mai arată că 69 din 100 de manageri pun dificultatea activităţii companiei pe seama conducerii defectuoase, neperformante, mai degrabă decât pe contextul economic (scăderea comenzilor, diminuarea numărului de clienţi, contractarea pieţelor).

Să începi un start-up e o dovadă de curaj și pasiune. Canon susține oamenii care pun pasiune și mai ales curaj în ceea ce fac. Pentru că este nevoie de curaj! Așa a apărut “Canon Cashback plus 3 ani garanție”, prin care Canon furnizează echipamentele necesare, astfel încât antreprenorii să își susțină eficient activitatea și să se focuseze, cu precădere, pe obiectivele de business, cu atât mai mult cu cât afacerile mici întâmpină constant diverse obstacole. Astfel, echipamentul Canon va fi protejat cu promoțiile de garanție extinsă de 3 ani, astfel încât utilizatorii să știe că se pot baza pe termen lung pe acest echipament și să se poată concentra pe ce este important pentru afacerea lor.

Pe de altă parte, un studiu Gallup arată că cel mai important ingredient în succesul unui antreprenor este perseverenţa. „Ceea ce diferenţiază liderii de succes este tocmai această capacitate de a fructifica lecţiile dintr-un eşec şi de a transforma criza într-o oportunitate de creştere. Eşti întotdeauna mai bogat după ce ai trecut printr-o criză şi înţelegi impactul acţiunilor tale”, afirmă preşedintele Institutului Dezvoltării Personale pentru Lideri, Cristina Gheorghe.

Canon încurajeaza antreprenorii și le pune la dispoziție nu doar echipamente care să-i ajute, dar și un sprijin financiar și o asigurare de garanție pe 3 ani de zile. Persoanele care vor achiziționa un produs Canon aflat în promoție, vor primi înapoi o sumă de bani, plus o garanție extinsă cu o durată de 3 ani.  Sumele alocate fiecărui produs sunt disponibile pe site-ul oficial al campaniei https://www.canon.ro/officewarrantypromotion/ banii fiind virați cumpărătorilor direct în contul lor bancar

Pentru a beneficia de această promoție, cumpărătorii trebuie să acceseze link-ul https://www.canon.ro/officewarrantypromotion/ , să se înregistreze pe site și să completeze atent toate câmpurile din formular. Atât de simplu!

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii