Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

(P) Agenda Managerului în turism împreună cu Pachetul dedicat dezvoltării afacerii turistice

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri – FNTM a lansat Pachetul educational complex pentru dezvoltarea afacerii turistice - Intreprinzator in turism, pe suport DVD, insotit de instrumentul de management Agenda managerului in turism.
Foto Agenda Pachet turism

Produsul este special gandit pentru a oferi antreprenorilor, managerilor, angajatilor sau viitorilor antreprenori uneltele necesare crearii, cresterii si consolidarii unei afaceri turistice.

Achizitionati Pachetul educational ACUM!  

Pachetul educational, pe suport DVD, contine:

  • acces la educatie turistica prin Programul e-Learning Intreprinzator in turism, cu 5 cursuri de management si cultura antreprenoriala: Management turistic, Marketing si promovare, IT&C, Management financiar, Plan de afacere – Cerere de finantare.
  • 20 povesti de succes video: 6 reportaje despre afaceri de succes din turismul romanesc: manageri si proprietari de pensiune, cursanti FNTM, impartasesc din experienta personala si dezvaluie secretele indispensabile antreprenorului in turism. 14 filme inspirationale cu discursuri tinute de antreprenori si manageri importanti din mediul de afaceri.
  • Perspective in turism: 27 de materiale cu rezultatele cercetarii de piata FNTM dedicate sectorului turistic de pensiune, realizat cu participarea a 11.000 de turisti romani si straini, experti si antreprenori din turism.
  • 4 cursuri profesionale video pentru personalul HORECA, specializare pentru meseriile: bucatar, ospatar, receptioner si camerista.

Pachetul educational pe suport DVD este insotit de Agenda Managerului in turism

Achizitionati Pachetul educational ACUM!
Pentru mai multe detalii si achizitia Pachetului, consultati site-ul FNTM.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii