Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

(P) Afaceri.ro organizeaza prima Misiune Economica la Cernauți

In perioada 17-18 septembrie 2015, Horizont Business Hub, APEC Iasi si Arhipelago organizeaza Misiunea Economica Afaceri.ro Cernauti 2015. Evenimentul are scopul de a promova mediul de afaceri regional la Cernauti,de a sprijini si a incuraja parteneriatele intre regiunile de frontiera.
Afaceri.ro-Cernauti-2015

La acest eveniment vor fi prezenti reprezentanti atat ai mediului de afaceri privat, ai institutiilor de administratie publica, ai institutiilor de invatamant superior din regiunea de Nord-Est si Cernauti, cat si ai asociatiilor romano-ucrainiene. Aceasta misiune are o valoare cu atat mai mare cu cat municipiul Iasi este infratit cu orasul Cernauti.

Programul misiunii cuprinde o serie de activitati menite sa incurajeze colaborarile intre Romania si Ucraina, sa prezinte mediul de business ucrainean si sa ofere oportunitatea de a participa la intalniri de business tuturor participantilor din Romania. Un momentul special al misiunii este Conferinta Internationala Afaceri.ro Cernauti 2015. Aceasta va cuprinde trei sesiuni:

  • Cooperare Romano-Ucraineana in domeniul IT;
  • Proiecte transfrontaliere cu finanantare europeana;
  • Oportunitati de export pentru companiile specializate pe import-export.

In plus, participantii vor avea oportunitatea de a fi parte a altor activitati interesante:

  • training on the road pe teme precum: mediul de afaceri ucrainian, pregatirea companiei pentru export, follow-up eficient in urma networkingului;
  • networking dinner cu specific bucovinean;
  • intalniri de afaceri si cu reprezentanti ai administratiilor locale;
  • vizita la obiective turistice renumite, cum ar fi Universitatea din Cernauti, Palatul Metropolitan Cernauti si Teatrul National Cernauti.

Detalii despre agenda misiunii economice si a conferintei sunt zilnic actualizate si pot fi gasite pe pagina web: http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-cernauti-2015-economic-mission/

Cei care sunt interesati de participarea la misiunea economica si doresc informatii despre costurile asociate participarii, sunt rugati sa completeze formularul disponibil la adresa: https://goo.gl/HStVkj sau sa trimita un email la adresa evenimente@arhipelago.com.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii