FacebookTwitterLinkedIn

Oxygen va asista Siniat în dezvoltarea și implementarea strategiei de comunicare și va asigura servicii de comunicare externă și internă, relații cu media, evenimente și CSR.

Bogdan Tulbure, Technical & Marketing Manager Siniat România, a declarat: „Acest an este unul cu multe așteptări pentru Siniat, cu multe proiecte importante, printre care și deschiderea noii noastre fabrici, la Turceni, și care au nevoie de abordări inedite. Am găsit în Oxygen un partener de încredere care ne poate asista în demersurile noastre, prin felul creativ în care gândește soluții”.

La rândul său, Tereza Tranakas, Managing Partner Oxygen, a spus: „Ne bucură încrederea pe care ne-au acordat-o și faptul că vom avea ocazia să lucrăm împreună cu echipa Siniat. Suntem convinși că acest nou client în portofoliul nostru ne va stimula creativitatea”.

Compania Siniat, parte a grupului belgian Etex, este un furnizor global de top pentru soluții de construcții bazate pe gips-carton. Operează  43 de fabrici, în 13 țări din Europa și America Latină, cu o cifră de afaceri de circa 1 miliard de euro, reprezentând circa 35% din cifra de afaceri a grupului Etex.

În România, Siniat operează două fabrici, una în care produce plăci din gips-carton, la București, și una în care produce ipsos, la Aghireșu, în județul Cluj. A treia fabrică Siniat va fi deschisă la sfârșitul acestui an la Turceni, în județul Gorj, destinată producției de plăci din gips-carton.

Oxygen este o agenție independentă care oferă soluții integrate de comunicare, cu accent pe digital. Oxygen are în portofoliul de clienți branduri locale și internaționale, precum Heineken, Ciuc, Golden Brau, Affligem, Silva, Garanti Bank, Amway, ETI European Food Industries, Mothercare, Olympus Dairy, Divertiland, Luxoft și SoftOne.