FacebookTwitterLinkedIn

În luna iulie, premierul Florin Cîţu a solicitat schimbarea lui Ovidiu Vizante din funcție pentru reacția avută după ce un tren cu 30 de copii a făcut 13 ore din Mangalia la București, însă atunci nu a fost schimbat, notează Rador.

Ovidiu Vizante: „Am decis să demisionez, pentru că mi-am dat seama că, în situaţia actuală generată de instabilitate şi subfinanţare, CFR Călători poate urma calea CFR Marfă. Trag un semnal de alarmă, către toţi cei care decid viitorul sistemului feroviar din România. Îmi doresc ca semnalul meu să fie auzit, cu atât mai mult cu cât zilele acestea celebrăm Anul Feroviar European. Mulţumesc tuturor ceferiştilor pentru munca lor, mulţumesc echipei cu care am lucrat! Plec cu speranţa că proiectele bune începute în mandatul meu vor fi continuate, iar rezultatele se vor vedea în timp.”

Numit în funcție în aprilie 2021 de fostul ministru al transporturilor, Cătălin Drulă, Ovidiu Vizante a lansat în câteva luni de mandat mai multe aplicații și facilități pentru plata digitală a biletelor de tren.