Cautare
, Contributor

Lideri |
|

Ovidiu Șandor: Pasiunea crește șansele de succes ale unei afaceri

Ovidiu Sandor.jpg
Decizia de a porni la drum pe cont propriu trebuie să vină și din inimă, nu să fie privită ca o simplă modalitate de a câștiga mai bine (este recunoscut printre antreprenorii experimentați faptul că un business pornit pentru bani este condamnat să eșueze). Este singura modalitate prin care un antreprenor poate asigura succesul afacerii căreia îi pune bazele.

De aceea Ovidiu Șandor, proprietarul dezvoltatorului imobiliar ModaTim Investment din Timișoara este de părere că pasiunea pe care o investești într-o afacere scoate în față o serie de atuuri: rapiditatea, flexibilitatea și mai ales seriozitatea de care dai dovadă.

Ce poti face cu 10.000 de euro?

Pus în situația de a o lua de la capăt în afaceri – a pus bazele complexului office City Business Centre, primul de clasa A din Timișoara, pe care l-a vândut la începutul lui 2012 către fondul de investiții sud-african NEPI – Șandor și-ar investi banii într-un business de nișă în domeniul serviciilor. “Aș alege un serviciu necesar consumatorului final local, de care aș fi sigur că l-as putea oferi la un nivel foarte bun. În mod cert aș porni un business într-un domeniu pe care îl cunosc foarte bine”, spune omul de afaceri timișorean.

Ce recomandări de investiții aveți pentru 2013?

Ca antreprenor, în 2013, aș alege să investesc în propria afacere. Nu aș merge pe diversificare, ci, dimpotrivă, pe focusarea business-ului și întărirea lui. Sfatul meu pentru antreprenori e să nu caute un căștig rapid pentru că mi-e greu de crezut că el mai există. Investiți acolo unde, prin idee și mai ales prin muncă, puteți aduce plus-valoare.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii