FacebookTwitterLinkedIn

De aceea Ovidiu Șandor, proprietarul dezvoltatorului imobiliar ModaTim Investment din Timișoara este de părere că pasiunea pe care o investești într-o afacere scoate în față o serie de atuuri: rapiditatea, flexibilitatea și mai ales seriozitatea de care dai dovadă.

Ce poti face cu 10.000 de euro?

Pus în situația de a o lua de la capăt în afaceri – a pus bazele complexului office City Business Centre, primul de clasa A din Timișoara, pe care l-a vândut la începutul lui 2012 către fondul de investiții sud-african NEPI – Șandor și-ar investi banii într-un business de nișă în domeniul serviciilor. “Aș alege un serviciu necesar consumatorului final local, de care aș fi sigur că l-as putea oferi la un nivel foarte bun. În mod cert aș porni un business într-un domeniu pe care îl cunosc foarte bine”, spune omul de afaceri timișorean.

Ce recomandări de investiții aveți pentru 2013?

Ca antreprenor, în 2013, aș alege să investesc în propria afacere. Nu aș merge pe diversificare, ci, dimpotrivă, pe focusarea business-ului și întărirea lui. Sfatul meu pentru antreprenori e să nu caute un căștig rapid pentru că mi-e greu de crezut că el mai există. Investiți acolo unde, prin idee și mai ales prin muncă, puteți aduce plus-valoare.