Cautare
, Contributor

Forbes 500 |
|

Ovidiu Cristian Sim

Avere: 15 milioane de euro Vârstă: 33 de ani Reşedinţă: Bihor Domenii: Distribuţie materiale, amenajări interioare, comerţ

Sim Cristian Ovidiu deţine 33% din acţiunile companiei Proges, restul acţiunilor fiind împărţite egal de partenerii săi de afaceri Ilonta Claudiu Ilie şi Copăcean Cristian Florin. Fără să acorde prea multe interviuri, Sim Cristian Ovidiu recunoaşte, totuşi, că şi-a propus să menţină businessul pe linia de plutire. În ciuda zvonurilor apărute în piaţă despre o eventuală tranzacţie, acesta neagă total această ipoteză.

Mai mult chiar, în plină criză economică, cei trei acţionari ai Proges au decis să investească în noi unităţi de desfacere, iar în 2010 au fost inaugurate deja două magazine de tip superstore. Magazinul din Slobozia este primul inaugurat în 2010, fiind urmat de cel din Alexandria, care se întinde pe o suprafaţă totală de 900 mp, şi care oferă un număr nelimitat de modalităţi pentru amenajare a spaţiului de locuit, numărul de produse depăşind 8.000 de articole.

În aceste condiţii, cele două unităţi de desfacere au dus numărul magazinelor de acest tip deschise de Proges în România la opt, primele şase fiind inaugurate în 2009 în Bacău, Bucureşti, Buzău, Sibiu, Târgu Mureş şi Suceava. Primul magazin de mari dimensiuni din Moldova (Bacău), în care grupul condus de cei trei oameni de afaceri din Oradea a investit 600.000 de euro, a venit ca o consecinţă firească a extinderii. Pentru Bucureşti, Proges a alocat un milion de euro în inaugurarea unui nou magazin situat în cadrul centrului comercial West Park Militari.

Potrivit reprezentanţilor companiei, conceptul de prezentare tip Superstore conferă o vizibilitate ridicată produselor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii