FacebookTwitterLinkedIn

OVI Travel are, în prezent, în portofoliul său două soluții online. Prima, RED Bookings, o soluție B2B adresată numai agențiilor de turism partenere, oferă acestora accesul la serviciile turistice integrate de OVI Travel. Cea de-a doua platformă – vivolis.ro, este o soluție B2C adresată persoanelor fizice și juridice, care doresc achiziționarea de servicii turistice online. Ambele platforme au la bază tehnologiile companiei românești DCS+, specializată în crearea de software pentru agenții de turism, și sunt găzduite în cloud, prin serviciile Amazon.

Investiția totală pentru cele două platforme online a fost până în acest moment de 250.000 euro, potrivit reprezentanților companiei, care au mai anunțat că până la la finalul anului viitor vor mai investi în platforma vivilis.ro încă 100.000 euro.

,,La capitolul încasări, estimăm aproximativ 1 milion de euro până la finalul anului viitor”, a declarat Raluca Ioana Dumitru, General Manager al OVI Travel.

Conceptul ‘full mobile’ înglobează mai multe elemente, de la accesul utilizatorului la o platformă online modulară și modalități de căutare flexibile pentru găsirea serviciilor turistice dorite, până la accesul la servicii de asistență inovative și o gamă largă de metode de plată, inclusiv prin aplicațiile Viber și WhatsApp.

Conceptul mai include și servicii de asistență personalizată, oferite prin cele două aplicațiile WhatsApp și Viber, aceste servicii venind în completarea asistenței clasice, prin call center-ul vivolis.ro. Mai mult, se vor putea face șiplăți online prin două aplicații mibile. Pentru început, în regim pilot (beta), utilizatorii vor putea rezerva sau achiziționa bilete de avion și asigurări medicale prin cele doua aplicații mobile.

,,Așadar, atunci când un client solicită printr-una din cele două aplicații mobile, prin call center sau e-mail, achiziționarea unui astfel de serviciu turistic, agentul de turism vivolis.ro va genera un link de plată ce va fi trimis printr-un mesaj scris prin Viber sau WhatsApp”, au mai anunțat reprezentanții companiei.