FacebookTwitterLinkedIn

„Urmărim Oveit de câțiva ani, fiind mereu uimiți de realizările celor doi fondatori. Am apreciat succesul lor de până în pandemie așa cum apreciem și noua linie de business Streams.live, cu care au planuri mari. Indiferent de volatilitatea vremurilor, o echipă de calitate se adaptează, inovează și găsește drumul către succes. Ne bucurăm să putem pune și noi umărul la acest parcurs”, a declarat Andrei Dudoiu, CEO SeedBlink.

Prin această rundă de finanțare, compania își propune să atragă 400.000 de euro de la investitori privați interesați de tehnologie, dar și persoane particulare care dispun de capital pe care urmăresc să-l investească în startup-uri tehnologice cu potențial mare de creștere și scalare.

„Capitalul ridicat în această rundă de finanțare, singura listare publică până la un eventual IPO, ne va ajuta să susținem creșterea accelerată de până acum și ne va consolida eforturile de atragere a unei investiții de tip Serie A, pe care o preconizăm spre finalul anului, la o valoare estimată între 3 și 5 milioane de dolari”, a explicat Mihai Drăgan, COO și co-fondator Oveit (http://www.streams.live/).

Investiția curentă de tip SAFE (Simple Agreement for Future Equity), pe care compania vizează să o atragă, are un discount de 32% și reprezintă o oportunitate pentru investitorii individuali care pot participa cu tichete de o valoare minimă de 2.500 de euro, mai susțin reprezentanții societății într-un comunicat de presă remis la redacție.

În următoarea perioadă, compania are ca obiectiv extinderea operațiunilor pe piața din Statele Unite, unde activează deja de 3 ani, în Austin, Texas.