Cautare
, Staff

Uncategorized |
|

OTP Leasing a lansat trei noi produse pentru companii

OTP Leasing aniversează zece ani de activitate pe piaţa din România prin extinderea portofoliului de produse de leasing financiar dedicat companiilor cu trei noi produse: Agri Leasing, Fast Approval și Trucks Leasing (finanţarea autocamioanelor noi şi second-hand).
shutterstock_transport-bus-autobuz

Primul produs nou dezvoltat vizează sectorul agricol. Prin Agri Leasing, producătorii agricoli pot face optimizări de costuri şi scadențar adaptat sezonului agricol.

Al doilea produs lansat, Fast Approval, este destinat IMM, scopul fiind facilitarea accesului rapid al acestora la finanţare. Fast Approval este un produs cu aprobare rapidă pentru finanţare auto ce permite o pre-aprobare instant, susțin reprezentanții OTP Leasing.

Al treilea produs oferi, Trucks Leasing, este optimizat pentru a finanţa achiziţia de auto-camioane noi şi second-hand.

„Cei zece ani marchează pentru noi atât un moment de evaluare, dar mai ales un moment de consolidare a noilor direcţii de dezvoltare. Inovăm, constant, pentru a sprijini iniţiativele antreprenoriale şi de extindere ale clienţilor noştri. Din punct de vedere strategic, punem accent cu precădere pe sectorul agricol şi pe susţinerea IMM-urilor, ţintind în următoarea perioadă o cotă de piaţă de 5%”, a declarat Toni Tătaru, CEO al OTP Leasing.

OTP Leasing a înregistrat în ultimul an o creştere de aproximativ 50% raportată la volumul de finanţări acordate anterior, clienţii companiei provenind atât din segmentul corporate, cât şi IMM-uri. Majoritatea contractelor încheiate vizează produsele de leasing destinate segmentului de echipamente.

Înfiinţată în anul 2007, OTP Leasing face parte din grupul OTP Bank, acţionarii majoritari fiind OTP Bank România şi Merkantil Bank Ungaria (parte a Merkantil Ungaria). OTP Leasing oferă un portofoliu de produse de leasing financiar destinat finanţării de autoturisme, vehicule comerciale, echipamente, pentru companii mici şi mijloci şi mari corporaţii.

Schimbare importantă în sistemul bancar. S-a confirmat: OTP Bank România cumpără Banca Românească. OTP Bank ajunge pe locul 8, un salt de trei poziții

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii