Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Bani și Investiţii |
|

OTP Bank România finanțează cu 15 mil. lei compania Nutriva

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Banca ocupă locul 9, în funcție de active, în clasamentul jucătorilor bancari din România.
OTP Bank

OTP Bank România a acordat Fabricii de Nutreţuri Combinate Nutriva, din județul Vaslui, un credit în valoare de 15 milioane de lei, iar EximBank a emis o garanție de stat care acoperă 90% din valoarea finanțării, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicată companiilor mari și IMM-urilor cu cifră de afaceri peste 20 de milioane de lei în 2019.

Fondurile acordate de OTP Bank România, cu garanție EximBank, au ca destinație acoperirea cheltuielilor aferente contractelor comerciale în derulare ale companiei, cât și a cheltuielilor generale.

Fabrica de Nutreţuri Combinate Nutriva este parte a Grupului de Firme Safir, care produce carne de pa­săre, preparate şi semipreparate din carne de pasăre sub brandurile Deliciosul de Vaslui, Zdravăn Moldovenesc şi Fomică?, un business 100% românesc început de la zero în urmă cu 30 de ani.

 „La nivel global, afacerile de familie contribuie la dezvoltarea economiei, iar acesta ne dorim să devină un trend și pentru companiile locale”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct OTP Bank România, Divizia Afaceri.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii