Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

OTP Bank România a finanțat cu 5 milioane de euro cel mai mare proiect imobiliar din Iaşi

OTP Bank România a finanţat cu 5 milioane de euro achiziţia de către Grupul Interdoga GMBH şi Interdoga SRL a ansamblului Green Park Iaşi, primul și cel mai mare proiect rezidențial din Iași.
 aboneaza-te
OTP Bank

Grupul Interdoga GMBH şi Interdoga SRL a anunţat, în aprilie 2018, redeschiderea proiectului Green Park Iaşi, cu sprijinul unui fond de investiţii din Germania.

Finanţarea acordată de OTP Bank România face parte dintr-un proiect ce vizează doar achiziţia a 181 de apartamente existente, restul lucrărilor ce ţin de renovarea faţadelor blocurilor existente, refacerea spaţiiilor verzi şi construcţia de noi blocuri în prelungirea cartierului, fiind susţinute din surse proprii.

Bogdan Teodorescu, Corporate Network Director OTP Bank România: „Suntem onoraţi să suţinem dezvoltarea celui mai mare ansamblu rezidenţial dintr-o zonă cu perspective de dezvoltare, precum Iaşi. Finanţarea acordată proiectului Green Park Iaşi se regăseşte în strategia noastră de a ne implica în proiecte imobiliare care pot contribui la creşterea economiei locale.”

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – AUGUST 2018

Yusuf Capan, Interdoga SRL: “Green Park Iaşi este cel mai ambiţios proiect demarat în Iaşi, un centru rezidenţial modern şi accesibil.Eforturile noastre au fost susţinute de un partener puternic şi de încredere, precum OTP Bank România, care ne-a acordat sprijinul financiar de care am avut nevoie”.

Proiectul Green Park Iaşi este amplasat pe strada Fântânilor, numărul 61 din Iaşi şi se întinde pe o suprafaţă de 40.000 mp, incluzând un numar de peste 750 de apartamente, dar şi alte blocuri ce urmează a fi construite.

Green Park propune ieşenilor o regândire a conceptului de “acasă”. Construit cu ajutorul unei tehologii şi a unor materiale de construcţii durabile, deja testate, prietenoase cu mediul înconjurător şi rezistente pentru o întreagă serie de generaţii. Fundamentul pe care se bazează acesta face trimitere directă la mai mult decât un loc propriu-zis. E mai degrabă o stare, un stil de viaţă, o continuă preocupare. La aceste facilităţi, Green Park adaugă toate celelalte piese din puzzle-ul familial, printre care un loc de joacă adaptat nevoilor actuale ale copiilor, toate sub umbrela unei infrastructuri moderne.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. OTP Bank este a 9-a cea mai sigură bancă din Europa Centrală și de Est în 2017, conform Global Finance.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii