FacebookTwitterLinkedIn

Prima etapă de dezvoltare a parcului de retail construit de Oasis Group în zona de nord a orașului Sibiu va avea un spațiu comercial închiriabil de 9.000 mp, repartizat în 11 unități de retail, iar finanțarea acordată de OTP Bank reprezintă 75% din investiția totală. Predarea spațiilor către viitorii chiriași va fi în august 2021, iar deschiderea către public va avea loc în octombrie 2021.

„Derulăm în prezent finanțări în diferite sectoare de activitate, de la producție, la agribusiness și business-uri antreprenoriale, însă ca volum de activitate retailul local este unul din sectoarele câștigătoare ale perioadei de pandemie”, a declarat Dragoș Mirică, Director general adjunct, Divizia Corporații, OTP Bank România.

Oasis Group, una dintre cele mai active companii locale din sectorul dezvoltării și gestionării proprietăților de retail, implementează în zona comercială de nord a orașului Sibiu, lângă ieșirea pe autostradă, un concept de shopping care va avea ca ancore retailerii Hornbach, Kaufland, un magazin de jucării și produse de uz casnic și două magazine de mobilă.

Întregul parc de retail va fi finalizat până la sfârșitul anului 2022.

„Cu un grad de pre-închiriere de peste 80% a spațiilor atins înainte de începerea lucrărilor de construcție, ne bucurăm și de încrederea chiriașilor. Considerăm că este o dovadă clară a puterii și rezilienței parcurilor de retail și a atractivității continue a acestui concept de retail pentru finanțatori, comercianți și cumpărători deopotrivă”, a declarat Klaus Reisenauer, partener în cadrul Oasis Group.

În următoarea fază de dezvoltare vor fi realizate mai multe magazine de retail, dar și spații de servicii și mai multe restaurante. Întregul proiect Prima Shopping Center Sibiu va avea la finalizare o suprafață totală de 60.000 mp și va fi unul dintre cele mai mari proiecte de tip retail parc din vestul țării. Activitatea grupului în România cuprinde aproape 2 milioane de metri pătrați de teren dezvoltat și peste 100 de proiecte de retail finalizate.