Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Otopeni: Produse de lux furate din containere

În București și în județele Prahova și Ilfov au loc zeci de percheziții într-un dosar în care numeroase persoane sunt acuzate de furt de produse de lux, băuturi și cosmetice.
aeroportul otopeni

În București și în județele Prahova și Ilfov au loc zeci de percheziții într-un dosar în care numeroase persoane sunt acuzate de furt de produse de lux, băuturi și cosmetice din containere încărcate la bordul avioanelor de pe Aeroportul Otopeni, informează Digi24.

Din această rețea implicată în dosar se presupune că fac parte inclusiv angajați din Ministerul Apărării și ai ISU. De aceea, competența anchetei aparține Parchetului Militar. Cauză privește infracțiuni de furt, complicitate la furt, tăinuire și delapidare. Prejudiciul este estimat la aproximativ 800.000 euro. Compania Națională Aeroporturi București și o firmă de catering au confirmat că unii dintre angajații lor sunt deja în custodia poliției.

Poliția Capitalei a anunțat joi dimineață că aproximativ 200 de polițiști pun în aplicare 28 de mandate de percheziție, în Ilfov, Prahova și București într-un dosar instrumentat de Serviciul de Poliție Transporturi Aeriene Henri Coandă din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi București.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii