Cautare
, Contributor

Muzică |
|

Oscar de la Renta renunță la blănuri de dragul lui Billie Eilish

Prezentă pentru prima dată la Met Gala, cântăreața Billie Eilish și-a surprins fanii cu noul look, dar i-a consolat anunțând o victorie pe placul celor care militează pentru drepturile animalelor.
Met Gala Red Carpet Arrivals in New York

Vedeta pop Billie Eilish a fost una dintre cele mai remarcate prezențe de la ediția din acest an a Met Gala, probabil cel mai important eveniment caritabil de pe calendarul social al New York-ului, organizat în beneficiul Muzeului Metropolitan de Artă.

Billie Eilish a purtat o rochie Oscar de la Renta, de culoarea piersicii, cu o trenă din tul atât de amplă încât a fost nevoie de patru persoane care să o ajute pe artistă să se deplaseze.

Pentru cântăreața în vârstă de 19 ani, participarea la Met Gala a fost o premieră și ocazia cu care și-a prezentat noul look, strălucitor, pastelat, viu și radical diferit de stilul baggy-oversized abordat anterior. Eilish a explicat, într-o reclamă pentru Calvin Klein din 2020, că poartă haine largi pentru a nu le da celorlalți ocazia să-i judece corpul.

Eilish estea cea mai tânără artistă și prima femeie care triumfă în același an la principalele patru categorii ale premiilor Grammy – Cel mai bun cântec, Cel mai bun album, Best New Artist și Record of the Year – s-a întâmplat în 2020, cu discul ei When We All Fall Asleep, Where Do We Go?

Deținătoare a șapte premii Grammy, artista este vocea generației sale datorită temelor pe care le abordează în muzica sa. Fapt care nu o împiedică să fie autoarea piesei No Time to Die, de pe coloana sonoră a filmului cu același titlu, în care Daniel Craig îl interpretează pentru ultima dată pe James Bond.

Billie are o relație de du-te vino cu celebritatea, pe care însă învață să o pună să lucreze în acord cu ideile în care crede. Vegetariană convinsă, artista s-a exprimat adesea împotriva industriei lactatelor și a celor care folosesc produse pe bază de lână sau blană.

De aceea, apariția sa la Met Gala, luni seara, într-o rochie Oscar de la Renta – casă de modă pentru care hainele de blană sunt un trademark -, a provocat confuzie până când a venit explicația: Oscar de la Renta va renunța să mai folosească blănuri. Este condiția pe care Billie Eilish le-a pus-o directorilor de creație ai Casei, Fernando Garcia și Laura Kim, pentru a purta la Met Gala o creație Oscar de la Renta.

Cum aceștia au ascultat-o, artista a fost deopotrivă surprinsă și încântată: „Suntem pe cale să realizăm o schimbare care va avea impact nu doar în viața animalelor, ci și a planetei și a mediului”, spune Billie Eilish care are toate motivele, așa cum spune unul dintre hiturile sale, să fie Happier Than Ever.

Foto Profimediaimages.ro

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii