Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Media şi entertainment |
|

Oscar 2014: Câştigătorii la categoria box office

oscar.jpg
Unele filme câştigă la toate categoriile -inclusiv la  încasări. Altele, doar la una.

Adesea câştigătorii Oscarurilor nu sunt şi câştigători la categoria box office. "Gravity" e o excepţie, fiind unul dintre cele mai vizionate filme în 2013, cu încasări de 705 milioane de dolari, la un buget de 100 de milioane, scrie forbes.com . Nu a câştigat Cel mai bun film, ci şapte alte premii. În schimb, 12 Years a Slave, câştigător al premiului „Cel mai bun film”, a avut încasări de doar 140 de milioane de dolari, la un buget de 20 de milioane. Ambele filme au fost lansate în octombrie anul trecut.

Echipele care au realizat „Lupul de pe Wall Street” şi „American Hustle”au fost dintre cei care au plecat dezamăgiţi, în mod surprinzător, dar au deja portofelul plin. „Lupul”a câştigat 340 de milioane de dolari la nivel global (cu un buget de 100 milioane de dolari), iar Hustle a avut încasări de 232 milioane de dolari, la un buget de 40 de milioane de dolari.

Vezi aici lista premiantilor

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii