Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

Oros: România, investiție de 2,5 miliarde de euro pentru reabilitarea infrastructurii de irigaţii

Țara noastră se pregătește de o investiție de 2,5 miliarde de euro pentru reabilitarea întregii infrastructuri de irigaţii.
 aboneaza-te
irrigation-403371_1280

Din cele 33 de miliarde de euro care vin de la Uniunea Europeană, 1,1 miliarde de euro vor merge către infrastructura de desecare şi drenaj, iar 2,1 miliarde de euro pentru combaterea eroziunii solului, a anunţat, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, citat de Agerpres.

“Avem un program de investiţii pe acest plan de rezilienţă a României. Toată lumea s-a întrebat ce vom face cu banii dedicaţi planului de rezilienţă a României. Am avut de curând o întâlnire bună cu ministrul Fondurilor Europene în care am cerut sume importante pentru aceste domenii: pentru reabilitarea întregii infrastructuri de irigaţii, 2,5 miliarde de euro, pentru infrastructura de desecare şi drenaj 1,1 miliarde de euro şi aici în parte parte este prins Banatul, dar şi alte zone, iar pentru infrastructura de combatere a eroziunii solului 2,1 miliarde de euro”, a spus Adrian Oros, la B1 TV, citează Agerpres.

Acesta a conchis explicând că a încercat să folosească aceşti bani pentru infrastructuri importate strategice, astfel încât Planul Naţional Strategic 2021-2027 să rămână un program destinat fermierilor şi plăţilor pe suprafaţă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii