FacebookTwitterLinkedIn

Orlando Bloom și Katy Perry, care au devenit pentru prima dată părinţi în luna august a acestui an, când s-a născut fetița lor, Daisy Dove, se vor bucura de proprietatea aflată la poalele dealurilor Santa Ynez, cu o superbă vedere la ocean. Domeniul, care se întinde pe o suprafață de peste 16.000 de metri pătrați, a aparţinut mai bine de 20 de ani omului de afaceri C. Robert Kidder, fost CEO al Chrysler şi Duracell, și a fost scos pentru prima dată la vânzare în primăvara lui 2019, pentru 20 de milioane de dolari – așadar, suma de 14,2 milioane de dolari plătită de celebrul cuplu este o reducere consistentă față de cererea inițială.
Proprietatea include o clădire principală de 8.000 de metri pătrați, o casă de oaspeți și o anexă care a fost utilizată ca birou. Reședința principală este o construcție în stil mediteranean pe trei niveluri. Clădirea adăpostește șase dormitoare și 14 băi, o încăpere pentru servit masa, o sală de gimnastică, cramă și bucătărie dotată cu aparatură electrocasnică de ultimă generație. Ocupând aproape jumătate din suprafața primului etaj, dormitorul principal este un apartament în sine: dispune de șemineu cu zonă de relaxare, baie pentru două persoane, un dressing uriaș și walk-in closet separat.
Din living, cinci perechi de uși glisante se deschid spre o terasă largă umbrită de arbori seculari. Curtea este și ea cât se poate de primitoare, gazdele și oaspeții având posibilitatea să se relaxeze la piscină, să facă o partidă de tenis, sau să admire priveliștea superbă a Pacificului de pe o terasă privată special amenajată în acest scop.
Până se vor muta în noua locuință, Bloom şi Perry încearcă să vândă alte două proprietăți: cântăreața a scos la vânzare o vilă din Beverly Hills pentru suma de 8 milioane de dolari, iar actorul încearcă şi el să găsească un nou proprietar pentru casa pe care o deține în același oraș.

Foto Profimedia