Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Orhideea Spa a înregistrat venituri de 800.000 de euro în 2013

Orhideea Spa, proiectul Fundației pentru sănătate Orhideea Spa, a realizat, în 2013, venituri de aproximativ 800.000 de euro şi estimează o creştere de 20% pentru 2014.
orhideea spa

Întins pe o suprafață de 3.000 de metri pătrați, dotat cu zonă de relaxare, zonă de piscină, saună și terapii, proiectul Orhideea Spa a fost demarat în anul 2010, în urma unei investiții de 3,5 milioane de euro realizată de dezvoltatorul imobiliar Orhideea Gardens.

După rezultatele primelor luni ale anului, reprezentanţii Orhideea Spa spun că au ajuns la o medie de 4.500 de oaspeţi pe lună. În ceea ce priveşte bugetele alocate, valoarea medie a unui abonament este de 150 de euro pe lună, iar în cazul celor care nu au un card de membru, valoarea medie a cheltuielilor este de 1.200 de euro pe an.

”Aproximativ 90% dintre clienții noștri sunt corporatiști, hăituiți de viața profesională, petrec mult timp pe scaun, nu fac mișcare zilnică. Aceștia ajung la spa pentru a preveni posibile afecțiuni ce se pot declanșa din cauza sedentarismului”, spune  Dragoș Penca, președintele fundației Orhideea Spa.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii