FacebookTwitterLinkedIn

Din cauza pandemiei de coronavirs, organizatorii turneului de Grand Slam au impus tuturor jucătorilor obligativitatea de a ajunge la Melbourne până la 17 ianuarie şi apoi efectuarea unei carenine de 14 zile, cu posibilitatea de a se antrena cinci ore pe zi, notează News.ro.

 Un grupă restrâns de jucători şi jucătoare, între care Simona Halep, Novak Djokovici, Rafael Nadal, Serena Williams, Naomi Osaka, Venus Williams şi Dominic Thiem, sunt în carantină la Adelaide, unde este programat un turneu demonstrativ.

Ceilalţi sportivi sunt la Melbourne şi mulţi dintre ei sunt nemulţumiţi după ce au fost plasaţi în izolare, fără a avea dreptul de a părăsi camerele de hotel şi de a se antrena, deoarece în avioanele lor au fost persoane infectate.

Jucătorii aflaţi în această situaţie şi-au exprimat nemulţumirea pe reţelele de socializare pentru faptul că nu se vor putea antrena. Ei susţin că nu au ştiu de această regulă, potrivit căreia dacă o persoană dintr-un charter este testată pozitiv în Australia, toţi ocupanţii avionului respectiv intră într-o carantină strictă.