Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Orchestra Română de Tineret va susține un concert la Expoziţia Mondială Dubai 2020, dedicat Zilei Naţionale a României

Orchestra Română de Tineret, dirijată de Gabriel Bebeşelea, va susţine pe scena Millenium Amphitheater din cadrul Expoziţiei Mondiale Dubai 2020, pe 6 decembrie, de la ora 18,00, un concert dedicat Zilei Naţionale a României, informează Agerpres.
Dubai

Concertul Orchestrei Române de Tineret reprezintă primul eveniment cultural românesc de anvergură de la Expo 2020 Dubai, solişti fiind laureaţii Concursului Internaţional „George Enescu” 2021, violonistul Valentin Şerban şi violoncelistul Ştefan Cazacu.

Pe 7 decembrie, formaţii camerale din cadrul Orchestrei Române de Tineret vor susţine micro-recitaluri în pavilionul României la Expo 2020.

Evenimentul este organizat de Ministerul Afacerilor Externe în parteneriat cu Centrul Naţional de Artă „Tinerimea Română”.

Tema Expoziţiei Mondiale Dubai – Expo 2020, care a început pe 1 octombrie 2021 şi se încheie pe 1 aprilie 2022, este „Connecting Minds, Creating the Future” şi doreşte să afirme o nevoie globală de colaborare pentru a inspira generaţiile viitoare, notează Agerpres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii