Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

Orbis achiziționează hotelul Mercure Bucharest Unirii cu un preț de 11,35 milioane de euro

Orbis a semnat un contract de achiziție pentru terenul, clădirea și operațiunile hotelului Mercure Bucharest Unirii, pentru 11,35 milioane de euro.
Mercure Bucharest Unirii 10

Hotelul oferă aproape 100 de camere spațioase, moderne și confortabile, atât pentru oaspeți de afaceri, cât și pentru turiști, un bar și un restaurant și poate gazdui diverse evenimente și conferințe.

Reprezentanții Orbis susțin că au luat această decizie în conformitate cu strategia sa de afaceri, care constă în alocarea de capital pe piețele cele mai promițătoare și care vor livra în viitor rezultate durabile.

Mercure Bucharest Unirii este un hotel de tip midscale, localizat ideal, la câțiva pași de Centrul Vechi și de reperele sale istorice, dar și în zona de afaceri a capitalei vibrante a României. Așa cum am afirmat anterior, România este o piață atractivă cu potențial semnificativ și această investiție oferă valoare pe termen lung și randament investițional atractiv”, explică Gilles Clavie, președintele Consiliului de Administrație și CEO al Orbis S.A.

Orbis gestionează acest hotel de la sfârșitul anului trecut și va continua renovarea pentru a finaliza planul de modernizare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii