Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Evenimente |
|

Oraşul Minneapolis plătește 27 milioane de dolari pentru închiderea unui proces intentat de familia lui George Floyd

27 milioane de dolari – este suma pe care autoritățile din Minneapolis o plătesc pentru închiderea unui proces intentat de familia lui George Floyd.
Los,Angeles,-,May,30,,2020:,Unidentified,Participant,Confronting,The

„Suntem mulțumiți că această parte a acestui drum tragic în căutarea dreptăţii pentru fratele meu a fost rezolvată. În timp ce inimile noastre sunt zdrobite, avem consolarea că și după moarte, George Flloyd a arătat lumii cum trebuie să trăieşti”, a declarat într-un comunicat de presă, sora lui Floyd, Bridgett Floyd, notează Reuters.

Cazul lui George Floyd, un afro-american în vârstă de 46 de ani, care a decedat în custodia poliţiei, a dus la declanșarea unor ample proteste, la nivel național în SUA, după ce scena în care George Floyd a murit în timp ce poliţistul Derek Chauvin l-a presat cu genunchiul pe gât timp de aproape nouă minute, a fost publicată de un trecător.

Anul trecut, familia lui Floyd a dat în judecată primăria, pe Chauvin şi pe alţi trei poliţişti implicaţi la un tribunal federal.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii