Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Oraşele franceze Nisa şi Dunkerque şi regiunile lor sunt plasate în carantină până luni dimineaţa

Oraşele franceze Nisa şi Dunkerque şi regiunile lor - afectate puternic de pandemie COVID-19 şi vizate, ca restul Franţei, de o interdicţie de circulaţie pe timpul nopţii - au intrat în acest weekend în prima lor carantină din 2021, începând de vineri, de la ora locală 18:00 (19:00, ora României) şi până luni, la ora locală 6:00 (7:00, ora României) şi urmează să fie plasate din nou în carantină weekendul următor, de la 5 la 8 martie, informează News.ro, conform Le Figaro.
carantina

Deplasările nejustificate – în afara cumpărării unor produse de primă necesitate, activităţii profesionale sau motivate medical – sunt interzise, notează News.ro.

Accesul pe plajele din Nisa este interzis în cele două weekenduri de carantină, a anunţat Primăria din Nisa. La Promenade des Anglais este închisă. Pieţe nelaimentare din cartiere afectate de epidemie sunt de asemenea închise de către primărie.

În aglomeraţia Dunkerque, care include şi 17 comune, nivelul incidenţei era vineri de 910 de cazuri la 100.000 de locuitori.

Comunitatea şi cele 40 de comune din Hauts de Flandre sunt, de asemenea plasate în carantină.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii