Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Orange TV testează un stick care permite conectarea dispozitivelor mobile la televizoare

Orange TV testează cu 100 de clienți stick-ul Orange TV, înainte de introducerea lui în oferta comercială, un dispozitiv care transformă televizorul HDMI într-un televizor inteligent, potrivit unui comunicat difuzat de Orange, preluat de Media Expres.
orange tv go

Stick-ul este prezentat în paralel la standul Grupului Orange, la Mobile World Congress, care se desfăşoară la Barcelona în perioada 2 – 5 martie 2015.

Pentru a folosi stick-ul Orange TV, clienții au nevoie de un smartphone sau o tabletă cu sistem de operare Android sau iOs, un televizor cu port HDMI și o conexiune Wi-Fi securizată. Cu ajutorul aplicațiilor „Orange TV Go” și „stick Orange TV”, smartphone-ul sau tableta se transformă în telecomandă, iar conținutul mobil va rula direct pe televizor.

Aplicaţia şi versiunea compatibila cu stickul Orange TV a aplicaţiei „Orange TV Go” pentru Android sunt disponibile în Play Store, iar cele pentru iOs sunt planificate pentru lansarea pe App Store în a doua săptămână a lunii martie.

Orange TV este serviciul de televiziune oferit de Orange România, prin care clienții pot urmări cu un singur abonament canale TV, filme, seriale și emisiuni pe dispozitive multiple: televizor, smartphone, tabletă și laptop sau desktop. Serviciul este transmis prin sateliții SES Astra direct pe televizor și prin internet pe dispozitivele mobile.

La finalul anului trecut, Orange TV avea peste 157.000 de abonaţi. Tot până atunci, aplicația Orange TV Go, prin care clienții pot urmări în mișcare până la 78 de canale TV, filme și seriale pe smartphone și tabletă, a fost descărcată de peste 1.100.000 de ori.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii