Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Orange TV a introdus noi televiziuni în distribuție printre care Balkanika, Paramount, TV5 și DW

Orange TV a introdus de la începutul lunii noiembrie șase noi televiziuni în grila de programe pe satelit: Balkanika Music Television, Crime & Investigation, Paramount, TV5 Monde, DW și VTV, noutatea fiind făcută publică de televiziunea Balkanika din Bulgaria, care a dorit să sublinieze creșterea distribuției sale pe piața din România, informează MEDIA EXPRES.
orange-tv

Balkanika Music Television este singura televiziune din Bulgaria care este oferit în pachetul muzical al operatorului de televiziune și este una dintre cele zece televiziuni de muzică distribuite în prezent de Orange. Potrivit unui comunicat al televiziunii din Bulgaria, televiziunea și-a sporti astfel acoperirea în țara noastră.

În 2015 Balkanika Music Television împlinește 10 ani de la lansare fiind una dintre cele mai populare televiziuni de muzică din regiune, având un concept bazat pe hituri moderne din toate țările balcanice.

VEZI AUDIENȚELE LUI MOISE GURAN PE DIGI 24!

Crime & Investigation este o televiziune din portofoliul A+E Networks din Marea Britanie, fiind o televiziune de entertainment factual (compania mai deține printre altele televiziunea numărul 1 din România în audiență, pe genul tematic-documentare, History).

Paramount este o televiziune de filme care face parte din portofoliul gigantului de media Viacom.

TV5 Monde este televiziunea internațională a francofoniei, obligatorie la retransmisie pe rețelele de cablu (nu și în DTH) și DW este televiziunea publică germană care oferă știri din Germania și internaționale cu o versiune în limba engleză lansată în vara acestui an.

VTV este o televiziune din Râmnicu Vâlcea care recent a început să fie distribuită la nivel național și pe satelitul Astra, operat de compania SES, care este și furnizorul de satelit pentru platforma Orange TV.

Serviciul de televiziune Orange TV distribuie în prezent un total de 106 televiziuni dintre care 42 în calitate HD și din care 77 sunt incluse și în serviciul mobil și online Orange TV Go.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii