Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Orange TV a încheiat anul 2014 cu 157.000 abonați

Orange TV a înregistrat 157.000 clienți la finalul lui 2014 iar Grupul Orange a raportat o creștere cu 85% a consumului de date mobile în ultimul trimestru din 2014 față de perioada similară a anului trecut, informează Media Expres.
 aboneaza-te
orange-tv

În 2014, serviciul Orange TV s-a îmbogățit la nivel de conținut, canale noi, calitatea platformelor și noi versiuni ale aplicației. La sfârșitul anului, serviciul Orange TV a înregistrat peste 157.000 de abonati. Aplicația Orange TV Go, prin care clienții pot urmări în mișcare până la 78 de canale TV, filme și seriale pe smartphone și tabletă, a fost descărcată de la lansare până la sfârșitul anului trecut de peste 1.100.000 de ori.

Jean-François Fallacher, CEO Orange România, a declarat: „Serviciul Orange TV a avut o creștere semnificativă, ca dovadă a faptului că românii încep să privească altfel la televizor. Pentru a rămâne alegerea numărul unu a clienților noștri, în 2015 vom continua sa investim în calitatea serviciilor noastre și în 4G”.

Anul trecut, consumul de date mobile și-a continuat trendul ascendent, înregistrând o creștere cu 85% în trimestrul patru din 2014 față de perioada similară a anului trecut. Pentru susținerea acestei evoluții, Orange a continuat procesul de investiții masive în modernizarea rețelei și în extinderea acoperirii 3G, 4G și 4G+. La sfârșitul anului, clienţii Orange se bucurau de cea mai extinsă acoperire 4G, cu 92% acoperire a populației urbane, 62% acoperire totală, şi de servicii la viteze 4G în toate abonamentele actuale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii