Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Orange TV a inclus în oferta sa Antena Play și Voyo

orange.jpg
Orange a anunțat o nouă ofertă pentru serviciul de distribuție de televiziune Orange TV prin lansarea abonamentelor Local HD+, World HD+ și Universe HD+ care includ acces la conţinutul platformelor online Antena Play şi Voyo, potrivit unui comunicat difuzat de operatorul de comunicații cu prilejul promovării ofertei de sărbători, informează Media Expres.

Potrivit Orange, clienţii care optează pentru aceste abonamente au acces la cel mai mare număr de televiziuni disponibile pe toate ecranele. Pe lângă cele 70 de televiziuni care pot fi urmărite prin Orange TV Go, clienţii au acces şi la televiziunile difuzate în streaming live şi emisiunile din platforma Antena Play şi la televiziunile în streaming live, filmele, emisiunile şi serialele din platforma Voyo.

„Astăzi, clienţii noştri îşi doresc servicii şi produse de ultimă generaţie, sunt interesaţi de o valoare adăugată cât mai mare a acestora şi vor să se bucure de o experienţă de utilizare completă. Prin această ofertă, vor avea mai multe beneficii în planul tarifar pe care îl aleg, o gamă mai largă de telefoane la preţuri foarte accesibile, precum şi acces la o ofertă de divertisment extinsă, prin intermediul Orange TV. Astfel, ne dorim să rămânem prima opţiune a clienţilor pentru toate serviciile pe care le oferim – telefonie, internet şi televiziune.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Reamintim că serviciul Orange TV a fost lansat pe satelit folosind serviciile companiei SES în luna iunie 2013, după care a urmat progresiv extinderea ofertei de televiziuni distribuite pe PC și dispozitivele mobile (Orange TV go).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii