Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Orange a semnat un contract cu Telekom pentru acces la rețeaua sa de bandă largă fixă

Pe baza contractului, Orange România va completa portofoliul existent de servicii de voce și internet mobil, televiziune prin satelit și internet cu servicii fixe de internet și televiziune, prin intermediul rețelei urbane de fibră optică a Telekom România, și va lansa în curând soluții de comunicare convergente.
Orange

Astfel, utilizatorii din Românii vor beneficia în zonele urbane de servicii Orange de internet fix cu viteze de până la 1 Gbps și vor avea posibilitatea de a alege toate serviciile de comunicare de la Orange, cu o factură unică și un singur Serviciu Clienți.

Independent de acest contract de acces la rețeaua fixă, Orange România și Telekom Romania Mobile au semnat un contract de roaming național, prin care Telekom are acces la rețeaua 4G a companiei Orange.

VEZI ȘI: NOUL ȘEF AL ORANGE ROMÂNIA VINE DIN MOLDOVA

Cele două companii contină să concureze în mod independent pe piață și fiecare dintre ele își va urma propria strategie de dezvoltare.

Orange este lider de piață de telefonie mobilă din România cu peste 10 milioane de clienți și venituri de 947 milioane de euro la 31 decembrie 2015.

VEZI CÂȚI CLIENȚI ARE ORANGE TV

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii