Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Telecom |
|

Orange România va avea de la 1 mai un nou director financiar: Adela Guédon, care și-a început cariera la Orange în 1997

Începând cu 1 mai 2016, Adela Guédon (foto) va fi noul director financiar al companiei Orange România, preluând funcția de la Diego Martinez Lopez, care va deveni Chief Financial Officer la Orange Spania.
Adela Guedon_Orange

De-a lungul mandatului său în România, Diego Martinez Lopez a avut un rol esenţial în coordonarea unor proiecte majore, precum contractul pentru acces la infrastructura fixă de bandă largă, cel de consolidare a birourilor din București şi parteneriatul pentru zona de mentenanță a rețelei.

Cu 18 ani de carieră în domeniul financiar, Adela Guédon are o experienţă vastă pe piaţa europeană de telecomunicaţii şi pe cea românească în particular. Şi-a început cariera la Orange România în 1997, unde a evoluat în scurt timp de la Junior Accountant până la Corporate Finance Director, devenind cel mai tânăr membru al Comitetului Executiv al companiei.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR ÎN MEDIUL URBAN – FEBRUARIE 2016

De naționalitate româno-franceză, Adela Guédon şi-a lărgit constant aria de expertiză deţinând diferite roluri în grupul Orange. În 2007, a preluat prima funcţie internaţională – Chief Financial Officer la Orange Moldova, unde a jucat un rol semnificativ în conducerea programelor de eficientizare, în dezvoltarea şi implementarea strategiei pentru achiziția și integrarea cu succes a unui furnizor de servicii de internet.

În prezent, Adela Guédon este Controller al diviziei europene a grupului Orange, rol din care supervizează echipa internaţională de controlling și activități din șapte ţări europene.

Preluând noua funcţie de Chief Financial Officer la Orange România, Adela Guédon are misiunea de a sprijini consolidarea performanţei financiare a companiei şi dezvoltarea unor noi direcţii de business, precum serviciile de comunicare convergente şi Orange Money.

CARE SUNT TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE LA NIVEL NAȚIONAL – FEBRUARIE 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii