Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Orange România și OTE au anunțat finalizarea tranzacției prin care a fost transferat pachetul majoritar de 54% din acțiunile Telekom Romania Communications

Orange Romania și OTE au anunțat finalizarea tranzacției care a dus la vânzarea rețelelor fixe Telekom către Orange, statul român continuând să dețină 46% din acțiuni. Suma încasată de OTE este de 295,6 milioane de euro, informează Media Expres.
Orange Telekom

Orange România are o nouă subsidiară de servicii fixe începând din data de 30 septembrie, după ce Telekom Romania Communications a devenit o parte a grupului Orange, funcționând în continuare ca o companie de sine stătătoare, ca subsidiară a Orange România, notează Media Expres.

Consiliul de Administrație al Telekom Romania Communications l-a numit pe Andrei Popovici în funcția de CEO al Telekom Romania Communications. Andrei Popovici lucrează de șase ani la Telekom România, ocupând în ultimii patru ani poziția de Director executiv de vânzări locale și operațiuni clienți.

Telekom Romania Communications va continua să ofere atât asistență, cât și servicii convergente de voce fix-mobil, internet în bandă largă și televiziune pentru aproximativ cinci milioane de clienți. De asemenea, va gestiona infrastructura de rețea ce cuprinde până la 90.000 de km de fibră optică și ce conectează în jur de trei milioane de gospodării la nivel național.

Aproximativ 916.000 de clienți cu servicii mobile asociate contractelor convergente vor avea acces, în următoarele luni, la conectivitate mobilă în rețeaua Orange. Serviciile mobile pentru acești clienți sunt furnizate în prezent de Telekom Romania Mobile printr-un contract MVNO cu Telekom Romania Communications.

Transferul între cele două rețele mobile se va petrece gradual și toate schimbările vor fi comunicate în avans, astfel încât acest proces să fie cât mai simplu pentru clienți, se mai arată în comunicatul Orange Romania.

Clienții Telekom Romania Communications pot accesa pagina www.HelloFix.ro pentru mai multe detalii în contextul apariției unui nou acționar majoritar al rețelei.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii