Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Tech |
|

Orange reciclează telefoane

Un program lansat de Asociaţia Pentru Relaţii Comunitare va beneficia de fonduri în functie de numărul de telefoane care se vor strânge.
telefon vechi

Pentru fiecare telefon mobil primit până pe 14 noiembrie, compania direcţionează 3 euro pentru programul YouthBank. Acesta  este un program lansat de Asociaţia Pentru Relaţii Comunitare,  care oferă tinerilor un cadru în care ei să lucreze împreună și să ia decizii privind comunitatea din care fac parte. Compania preia cu ajutorul unui curier cantităţile mai mari de telefoane reciclate, strânse fie de la colegii de birou, fie de la prieteni şi familie.

De asemenea, voluntarii YouthBank au lucrat alături de voluntari Orange la transformarea în format electronic a mai multor cărți de la Biblioteca Națională din București și Biblioteca Județeană Octavian Goga din Cluj. Acţiunile se desfăşoară în cadrul săptămânii voluntariatului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii