FacebookTwitterLinkedIn

Orange TV este disponibil în acest moment pe televizor și computer, iar din septembrie serviciul va fi lansat și pe smartphone și tabeltă

Canalele TV sunt transmise prin intermediul satelitului SES Astra, poziţionat pe orbita Pământului la 31,5º E, coordonate care asigură cea mai extinsă acoperire şi cel mai puternic semnal la nivelul întregii ţări. Totodată, antena de recepţie, cu dimensiuni reduse şi capacitate puternică de preluare a semnalului, amplasată la domiciului clientului, asigură o calitate excelentă a semnalului audio-video.

Clienţii pot alege unul dintre cele trei abonamente disponibile, Local HD (cu o taxa lunară de 5 euro pentru 36 de canale), World HD (la prețul de 8 euro pentru 65 de canale) sau Universe HD (12 euro pe luna pentru 95 de canale).

Serviciul Orange TV prin satelit permite restricţionarea accesului copiilor la oricare dintre canale şi configurarea a până la 5 liste personalizate de canale favorite, în care posturile TV pot fi ordonate în funcţie de preferinţe.

Orange TV este disponibil tuturor celor interesaţi, indiferent dacă sunt sau nu abonaţi Orange în prezent, şi nu implică folosirea altor servicii din portofoliul Orange. Utilizatorii pot alege un contract pe 12 sau 24 de luni la Orange shop, precum şi în magazinele partenere Orange din toată ţara. Tarifele pentru un abonament pe 24 de luni pornesc de la 5 euro (TVA inclus), în funcţie de pachetul ales, la care se adaugă taxele aferente echipamentului şi punerii în funcţiune a serviciului. Abonaţii Orange beneficiază de o reducere de până la 30%, aplicată pachetului pentru care optează, precum şi de instalare gratuită. Astfel, costul unui abonament poate varia între 3,5 şi 9,6 euro (TVA inclus).

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat luna trecută societăţii Orange România avizul de retransmisie pentru 99 de programe de televiziune prin satelit.