Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Orange lansează în România brandul Xiaomi

Orange este primul operator telecom care aduce în exclusivitate în România celebrul brand de telefoane și accesorii Xiaomi.
Xiaomi mi mix 2s_1

Pentru a marca intrarea noului brand în portofoliul Orange, clienţii sunt invitaţi în perioada 22-23 septembrie în magazinul Orange din Băneasa Shopping Center pentru a testa două dintre cele mai populare telefoane Xiaomi. În plus, cei care vor achiziţiona telefoane Xiaomi în decursul celor două zile din Orange Shop Băneasa vor fi recompensaţi astfel:

Acumulator extern Xiaomi Mi Power Bank (10000 mAh) pentru cei care cumpără Redmi5.

Brăţară fitness Xiaomi Mi Band 3 pentru cei care cumpără Mi MIX 2S.

Astfel, oferta Orange se îmbogățește cu două terminale noi – Redmi5, ce oferă specificații de top la un preț accesibil, și Mi MIX 2S. care surprinde atât prin design cât și prin specificații.

Mi MIX 2S are un disply IPS Full HD+ de 6 inch, unele dintre cele mai înguste margini ale ecranului şi o carcasă din material ceramic curbat.

Designul telefonului este completat de procesorul Snapdragon 845 de 2,8GHz, 6GB memorie RAM, 64GB spațiu de stocare, precum şi încarcare rapidă wireless.

Redmi5 se remarcă printr-un display generos LCD de 5,7 inch, procesor cu 8 nuclee şi 2GB dememorie RAM. Are o cameră de 12MP, o baterie de 3300 mAh, ce asigură până la 31 de zile timp de aşteptare.

Alături de cele două noi telefoane, Orange România continuă să îmbogăţească şi să diversifice portofoliul de obiecte conectate, ajungând la peste 110 referinţe. Prin intermediul acestora, clienţii îşi pot crea propriul ecosistem de produse conectate cărora li se adaugă şi noua brăţară de fitness Xiaomi Mi Band 3.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii