FacebookTwitterLinkedIn

Totodată, compania după intrarea în vigoare a licențelor obținute în licitația de spectru, Orange extinde rețeaua 4G, cu viteze medii de download de 60 Mbps și upload de 30 Mbps. Serviciile 4Gdevin astfel disponibile pentru mai mult de 45% din populația României, adică în 90 de oraşe şi 1.000 de localităţ.

„Prin serviciile de internet Orange 4G, disponibile în toate orașele mari din țară, România intră într-o nouă eră digitală. Investiţiile din ultimii ani susţin obiectivul nostru de a oferi beneficiile unei reţele de internet performante, pe care clienţii se pot baza, fie că utilizează deja serviciile digitale sau că urmează să descopere avantajele acestora. În același timp, vom căuta mereu căi prin care să aducem cele mai noi tehnologii și să le oferim ocazia să le experimenteze, cum este acum cazul vitezelor de până la 300 Mbps” a declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange România.

Orange România a mai anunțat că încurajează producătorii să aducă pe piaţa din România dispozitive compatibile cu această tehnologie.